Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Google'de uBlock Origin artık desteklenmiyor. Nasıl reklamlardan kurtulacağız?

uBlock Origin'den uyarı geldi artık desteklenmemektedir diye. Çalışmıyor artık. Google'de nasıl kurtulacağım reklamlardan? Opera kullanmak istemiyorum. 1741006911 Adblock kurdum reklamları engellemiyor hala reklam kaynıyor.
  2. Enivici Vokke

Türk Telekom aylık +600 TL olmuş...

15-16 yıldır Türk Telekom kullanıyoruz ve babamın Türk Telekom haricindeki firmalara pek güvenesi yok. Türk Telekom istiyor gene. Ancak ilk 3-5 ay hariç aylık +600 küsür TL olmuş Türk Telekom paketleri. İnternetimiz VDSL ancak 100 mbit alıyoruz, kutu bizim binada diye heralde. Paketimiz de 100...
  3. Enivici Vokke

Binadaki ankastre sorunu nasıl giderilir?

Birkaç gün önce internet tamamen gitmişti. TT'yi aramıştık gelip ankastrede sorun olduğunu söylemişler sanırım, internetin sahibi kendisi elektrikçi çağırması gerekiyormuş sorunu çözmek için. TT ilgilenmiyormuş ankastre ile. Elektrikçiyi çağırdık geldi interneti bağladı da 100 Mbps internet...
  4. Enivici Vokke

Türk Telekom tüketici hakları mahkemesini kazanabilir miyiz?

3 gün önce kurulmuş internetin iptalini sağlamadılar. Cayma hakkınız yok dediler. Kanunları okudum TT il müdürlüğüne. Bizim yetkimiz yok diyerek TT müşteri temsilcisine, TT müşteri temsilcisi de bizim yetkimiz yok diyerek mahkemeye yönlendirdi. İnternetin iptalini gerçekleştirdik, büyük bir...
  5. Enivici Vokke

Türk Telekom Kullanmayın!

3-4 gün önce bağlatılan internetimizi iptal etmediler. İlk 14 gün cayma hakkınız yok dediler. Ama bizi, internetten memnun olup olmadığımızı öğrenmek için arayan Türk Telekom müşteri temsilcisi ilk 14 günde iptal edebilirsiniz paketinizi dedi. Tamam deyip Türk Telekom'u aradık, ''Yok öyle bir...
  6. Enivici Vokke

Türk Telekom Türkiye Cumhuriyeti Kanunu Umursamadı

6502 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanunun, abonelik sözleşmesi başlığı altındaki 52 numaralı maddenin 4. fıkrasında "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin...
  7. Enivici Vokke

Türk Telekom Kötü İnternet Paketini Kurdu

Ailem Türk Telekom'un bayisine gittiler, eve internet bağlatmak için. Orada çalışan kişi en iyi paket olduğunu söyleyerek 24 Mbps paket aldırttı. Ancak Türk Telekom'un sitesine girince aynı fiyata 100 Mbps alabildiğimi gördüm. Altyapı da var. Bayiye gittik, durumu anlattık. Personel o kampanyayı...
  8. Enivici Vokke

100 Mbit TT paketini 131 liraya aldım

Türk Telekom kullanıyorum, 3 gün önce internet bağlatıldı. 24 Mbps Tivibu paketiydi, 130 Lira faturası vardı. Türk Telekom'un sitesine girdim, sayfada kocaman 100 Mbps 130 TL yazınca şaşırdım. Foruma da konu açtım, paketi değiştirirler mi diye. Bugün bayiye gittik, interneti 100 Mbps yaptılar...
  9. Enivici Vokke

Türk Telekom aboneliği ilk ay iptal edilebilir mi?

Bizimkiler gitmiş internet bağlatmıştılar. 24 Mbps ama, mahallede fiber olmasına rağmen. Mecburi olarak Tivibu da bağlatmışlar, 130 TL falan olduğunu söylüyorlar ücretin. Fiber olan mahallede bu kadar yavaş internet çok saçma. Yarın kalkıp gideceğim Türk Telekom'un bayisine. İptal etme hakkım...
  10. Enivici Vokke

Türknet kesin 100 Mbps verr mi

Siteye adresimi yazdım, bu hız çıktı. Kesin bu hızı verirler mi? Kullanılır mı Türknet?
  11. Enivici Vokke

Türk Telekom fiyatları ve hızı

Sitelerine girince bu resim çıkıyor. Ancak bize 24 Mbps yaklaşık 130 TL aldılar. Zorunlu olarak Tivibu da bağlandı. Mahallede fiber de var. Nasıl oluyor bu?
Geri