Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Yeni telefonum da sim im kullanılmıyo

samsung galaxy a34 telefona sahibim simi taktım gördü şebeke geldi ama sms ve aramalara kapalı sadece acil aramalar neden sizce çözmem yapmam lazım
  2. ahmet enes çakırcı

Comnet geçiş sürecim

bir kaç ay önce 8mbps kullandığım türk telekom internetimin taahütü bitmişti ve bi internet sağlayıcısı arayışı içine girdim ilk vodafone buldum herşeyi hallettik son dakika bir sorun çıktı saçma bi rezillik yaşadık onun için ayrı bir konu açmıştım sonra donanım arşivininde videosunu görerek...
  3. ahmet enes çakırcı

Pc her wifi yi görüyor ama benim wifimi görmüyor

Wifi adaptörü takıyorum taa kaç metre illerdeki Cafe yi görüyor evimin içindeki wifi yi görmüyor internet yeni bu arada
  4. ahmet enes çakırcı

KabloNet mi Türknet mi?

İnternet arayışındayım taahhütlü istiyorum bana KabloNet uygun geldi türktelekom altyapısı olan paketlerden birini alacağım sizce kablo net iyi midir? bu akşam başvursam İnternet ne zaman gelir kötü derseniz maalesef taahütsüz Türknet almak zorunda kalıcam
  5. ahmet enes çakırcı

VodafoneNet Rezilliği

Öncelikle Herkese merhaba iyi günler diliyorum Bugün size Vodafonet le yaşadığım olayı anlatacağım önceden Vodafone'la alakalı başvurmak için konular açmıştım onları da görmüşsünüzdür belki ve başvurdum adresime girdim her şeyimi yaptım Sonra bir öbür gün sözleşme imzaladık geldiler bir öbür gün...
  6. ahmet enes çakırcı

Vodafona başvurdum ne zaman dönüş olur?

Vodafone evde internete başvurdum ne zaman dönüş olur ne zaman bağlarlar interneti
  7. ahmet enes çakırcı

Digitürk mü netspeed mi

Arkadaşlar internet alacağım ney speed ve digitürkün arasında kaldım sizce digitürk iyi mi? benim için o daha avantajlı hem taahütlü hemde televizyon oaketi falanda var yanında digitürkten int alınır mı?
  8. ahmet enes çakırcı

Binama aaltyapı döşendi ama hala aktif değil

3 ay önce gelip siyah sarı kablolar çektiler tüm dairelerin önüne ama 3 aya yakın oldu hala kutu takmadılar benim altyapım şuan 52mbps destekliyo bu aktif edilse belki 100 belkide 1000 destekleyecek benim taahütüm bitti paket alıcam ama bunu aktif olmasını bekliyorum ona göre bi internete...
  9. ahmet enes çakırcı

Yeni İnternete geçeceğim ama bir kaç sorum var

Öncelikle sa taahhütlü 8mbps İnterneti 5 Kasım Cuma günü bitiyor ve yeni İnternete geçeceğim altyapı 52mbps destekliyor ama 3 ay a yakın oldu Türk Telekom gelip sarı siyah fiber kablolar çekti her dairenin önüne 3 ay oldu hala aktif değil kutu takmadılae bunu ne zaman aktif ederler biyerde...
  10. ahmet enes çakırcı

Bu internet altyapısı mı?

Geçen hafta binaya her dairenin kapısına kadar sarı siyah kablo çektiler ucuda kabloşarın girişin orda aşşağıdaki fotolar da var bu aralar bende gigafiber istiyodum ama altyapım 1000mbps desteklemiyodu şimdi sorguluyorum hala desteklemiyor galiba o kabloşar bağlanmamış ucu duruyor fotoda...
  11. ahmet enes çakırcı

Ev için internet önerisi

Türknet gigafiber baktım çokda isterim ama altyapım 41mbps destekliyo hangi interneti önerirsiniz istanbulda oturuyorum
  12. ahmet enes çakırcı

Yazlık için internet

Yazlık için internet araştırıyorumda size danışayım dedim yazlıkta 3-4ay kalıyoruz yazın zaten buranın desteklediği en fazla 16mbps falan ucuz yollu bişey arıyorum birde şeyi nasıl yaparım bu interneti sadece bu 4 ay içerisinde kullanmak istiyorum olmadığım zamanlar yazlıkta boşa ödemeye gerek...
Top Bottom