Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Merhaba arkadaşlar. İnternet sağlayıcım “netspeed”. Şu an internetimle alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Bu internet sağlayıcısını kullanan varsa eğer ulaşmayı deneyip bilgi verebilir mi?
  2. Kerem Hot

SONUNDA Eski ISS'dan Kurtuldum.

Epey zamandır internet sağlayıcımdan dolayı sorun yaşıyordum. Kullanmış olduğum internet sağlayıcım hem bilinmedik bir firma hem de salaklığıma 2 yıl taahhütle girmiştim. Malum taahhüt olduğundan dolayı da cayamadım ve mecbur olarak bitmesini bekledim. Geçtiğimiz günlerde "netspeed" e geçiş...
  3. Kerem Hot

Yardım İSS'mi Netspeed'e Taşımaya Karar Verdim

Başlıkta da belirttiğim gibi internet sağlayıcımı "netspeed" e taşımaya karar verdim. Referans kodu ile 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanma durumu var mı? Varsa referans kodu alabilirim. Karşılıklı olarak faydalanmış oluruz.
  4. Kerem Hot

Öneri Hangi ISS Tercih Etmeliyim? Türknet vs Netspeed

Ankara-Altındağ bölgesinde ikamet ediyorum. Şu an kullanmış olduğum iss "Göknet". Rezalet ötesi bir firmaymış 24 ay taahhütüm bu ay sonunda bitiyor. Altyapı sorgulamamda alabileceğim hız "61Mbps" olarak görünüyor. "Türknet" ve "Netspeed" arasında kararsızım. Öncelik olarak taahhütsüz olması...
  5. Kerem Hot

Yardım İnternet Sağlayıcı Taahhütüm Doluyor. Hangi Sağlayıcıya Geçmeliyim?

Herkese merhaba arkadaşlar. 2 yıldır çektiğim eziyetin sonuna gelmiş bulunmaktayım :) Daha önceki açmış olduğum problemleri son 4-5 ayda çözmüş olsam da çok problemli bir internet sağlayıcıdan kurtulmuş olacağım inşallah.. Ankara'da ikamet ediyorum ve bölgemde "göknet" iss bayağı bi kullanıcıya...
  6. Kerem Hot

‘Göknet’ Caymak İstiyorum.

Merhaba. Göknet internet sağlayıcımdan bir an önce kurtulmak istiyorum. 24 taahhütle 24 MB limitsiz internetimi aylar öncesinde çok sorunlu şekilde kullandım hakem heyetine gittim, firmayla görüştüm, cimere yazdım sonuç çıkmadı. Artık umudu kesmiştim ki internetim son 1 aya kadar düzeldi. Ancak...
  7. Kerem Hot

Göknet firmasının ilgisizliği! Sizlerde mağdur olmayın.

Evet dostlar. 2-3 aydır ISS ile yaşadığım sorunları dile getirmek istiyorum. Hiçbir şekilde çözüme kavuşturamadık. 2 yıl taahhütle almış olduğum 24MB limitsiz internetimi yaklaşık 2-3 aydır akşamları kasıtlı internet hızı düşürmeleriyle mücadele içindeyim. Firmayla sürekli görüşüyorum, sürekli...
Geri