Arama sonuçları: *

1. A

VDSL ALTYAPI KAÇ MB DESTEKLER?

Neredeyse bulduğum bütün internet sağlayıcılarının sayfasından altyapı testi yaptım ama kimisi 50mbit kimisi 70 mbit maksimum hız verebiliriz diyor. Altyapım VDSL ve sizce en fazla ne kadar hız alırım ? eğer 100 veya üzerinde bir hız alabilirsem Turknet e geçme gibi bir düşüncem var tavsiye eder...
  2. A

Digiturk bağlatırken hangisini seçmeliyim ?

Digitürk bağlatmaya karar verdim ama uydulu mu uydusuz mu seçmem gerektiğini bilmiyorum hangisini yapmalıyım? 4k lg tv var uydusuz bir şekilde donmadan maçları izleyebilir miyim ?
  3. A

Türktelekom Anlaşma Feshetme

Yıllardır (Ortalama 6-7 yıldır) Türktelekom kullanıyoruz evimizde ve önceleri memnundum çok iyi bi bilgisayarım yoktu fakat şimdi bilgisayar alınca farketttim ki internet hızımız çok kötü (12 mb download 0.540 mb upload) Oyun yüklemeye çalışıyorum 1 günde yükleniyor oyun oynarken pingim çıkıyor...
  4. A

HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISINA GEÇMELİYİM ?

Yıllardır Türk Telekom kullanıyorum ve artık gına geldi. Pakette görünen (arayıp müşteri hizmetlerine sorduğumuzda) 26 mbps download 4 mbps upload görünüyor fakat hız testi yaptığım zaman (Farklı farklı sitelerden) 12 mbps geçmiyor download upload ise 0.6 yı geçmiyor. 2 yıllık sözleşmemiz var...
  5. A

TÜRK TELEKOM İNTERNET SORUNU !!!

Bu sabah başladı bunu yapmaya. Modem üzerindeki bütün ışıklar yanıyor fakat arada bi DSL ışığı yanıp yanıp sönmeye başlıyor internet ışığı kırmızı yanıyor kesilip duruyor. İnternet Müşteri hizmetlerini aradım sabah, masaüstü bilgisayarım var diyorum böyle böyle oluyor internet kesiliyor...
  6. A

TÜRKTELEKOM CAYMA BEDELİ

Ben uzun zamandır türktelekom internet sağlayıcısını kullanıyordum 3 yıldır falan. Bu aralar İnternetim yavaşladı ve türknet e geçmeye karar verdim. Türk Telekomu iptal etmek için aradığımda bana geçen ay sözleşmenin yenilendiğini söylediler ama bana hiç arayıp soran olmadı. Ben şimdi bu 2yıllık...
Geri