Arama sonuçları: *

1. Ultracı

Hangi modem daha iyi?

Merhaba. Dün Türk Telekom arıza kaydım için evime geldi. Eski modemin kendi vermiş oldukları TP link EX20V modeliydi. Modemi değiştirmek zorundayız diyip Zyxel EX3301-T0 modeli ile değiştirdi. Eski modemimi beğeniyordum arızası yoktu. Sizce hangi modem daha iyi?
  2. Ultracı

Hızlı kurulum yapan ISS tavsiyesi

Merhaba. Türk Telekom'a başvuru yaptım 4 gündür gelen giden olmayınca başvurumu iptal ettirdim. Bana hızlı kurulum yapabilecek iyi performanslı ISS tavsiyesi yapar mısınız? Altyapım 100 Mbps fiber.
  3. Ultracı

Taahhüt imzalamadan vazgeçebilir miyim?

Merhaba. Ayın 11 inde Türk Telekom a başvuru yaptım kurulum için hala gelmediler. Sadece telefondan onaylıyorum dedim. Henüz taahhüt imzalamadım vazgeçebilir miyim? 1684182816 Bilgisi olan var mı?
  4. Ultracı

Türk Telekom vs Netspeed

Türk Telekom 100 mbps fiber paketi 24 ay taahhütlü ilk 12 ay 220 sonraki 12 ay 265 olarak almam mı yoksa Netspeed 100 mbpsi fiberi 228 TL'ye almam mı daha mantıklı?
  5. Ultracı

Geçişi kolay ve hizmeti iyi bir ISS Önerir misiniz?

Altyapım Turk Telekom Fiber 1000 Mbps kadar destekliyor. Abonelik işlemlerimi hiç uğraşmadan kolayca yapabileceğim bir firma önerir misiniz?
  6. Ultracı

ISS önerisi doğu bölgesi

Merhaba normalde gibirnet kullanıyordum depremden dolayı aboneliğimi kapattım. 100 mbps fiber Telekom altyapım var. Gibirnette paket kaybı sorunu yaşadığım için tekrar bağlatmak istemiyorum. Paket kaybı olmayan ve doğu tarafı için ping değerleri iyi olan firma önerir misiniz?
Top Bottom