Taahhütlü internet istiyorum,şuanda türk telekomun 16mpbslik paketi var hiç memnun değilim ay sonu bitiyor sözleşme.Kablonet'e gittim bugün,türksat altyapısı olmadığı için veremiyoruz dediler,öneriniz var mı ?
Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende...
Şuanda 16mpbs tivibu ile beraber türk telekom kullanıyoruz aylık 80 tl gibi bir ücreti var ama mevcut paket fiyatı 132 TL'ye çıkacağından farklı internetlere bakmaya başladık.80-100 TL arası tivibu gibi televizyon paketi olan internet önerebilir misiniz ? Televizyona internet harici görüntü...
Arkadaşlar öncelikle selam,ttnet kullanıyorum hız değerleri düşük,tivibu hariç evde internete bağlanan başka bir cihaz yok,test ederken hepsini internetten çıkardım.Bunun nedeni ne olabilir? Binanın hemen yanında saha dolabı var o yüzden 8 metre gösteriyor.