Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

upload yaparken dowloand çok kötü

şuan 14mb hızla cs go indiriyorum ama dowloand 120 den 3 e kadar düştü bunun sebebi ne olabilir
  2. Ragnar Adamdır

Turknet dowloand sorunu

Dün sabah bağladılar ilk 24 saat hız az olabilir zart zurt dediler tamam dedim ilk 1 saat 20 lerde falandı sonra açıldı 95 - 100 -130 bile gösterdi uploadda 10 - 15 arasıydı her şey okey derken gece internet komple kesildi aradık binada sorun var teknik ekip yarın gelecek dediler geldi ekipten...
  3. Ragnar Adamdır

Superbox güncelleme nasıl yapılır

arkadaşlar dün gece konu açtım ancak görüldü veya bilinmiyormu bilmiyorum ama şu huaweri b535-232 modelinin güncellemesi internetten indirilip yapılıyormuş bulamıyorum zaten son zamanlarda 1 dowloand almaya başladım bi kaç ayar yaptım dün gece işe yaradı bu gece yine aynı her türlü fikre açığım...
  4. Ragnar Adamdır

superbox güncelleme nasıl yapılır

arkadaşlar modemim huawei b535-232 modeli bugün yeni şeyler öğrendim superboxla ilgili bi kaç ayar onları yaptım ancak bide güncelleme yapmam gerektiğini de öğrendim ve bu modelde kendim bilgisayara dosya olarak indirip yapmam gerekiyor sanırım ama bulamıyorum mevcut sürümüm...
  5. Ragnar Adamdır

Öğrenci evi için servis sağlayıcı tavsiyeleriniz?

Arkadaşlar 3 kişiyiz ben online oyun oynadığım için ping de sıkıntı yaşamamak istemiyorum 1. arkadaşım iddia bağımlısı canlıdan sürekli maç izleyerek takip ediyor download sıkıntısı çekmek istemiyor 2. arkadaşım hikaye oyunları oynuyor ve bitince yenisini yüklüyor upload sıkıntısı çekmek...
  6. Ragnar Adamdır

Superbox hangi ayarlarda max performans verir?

Arkadaşlar paket kotasız ve B535 modemini kullanıyorum hangi ayarlarda maximum verim alırım ethernet kablosuyla kullanıyorum genelde.
Top Bottom