Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

İnternet Sağlayıcısı önerir misiniz? ?

Merhaba 3 ay sonra taahhüt bitiyor bizde yeni bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyoruz hangisini önerirsiniz ? Aklımda şimdilik türknet var bir miktar uygun geldi engelli veya şehit indirimi varmı ? Modem için ekstra para vermemiz gerekiyormu ?
  2. Ellie Williams

Daha İyi Bir İnternet Sağlayıcısına Geçebilirmiyim ?

Merhaba ilk olarak internet olaylarından hiç anlamıyorum görseller ile anlatmaya çalışacağım 2019'da apartmana yeni taşındığımızda sadece kablonet vardı biz de mecbur kabloneti seçmek zorunda kaldık sonradan biraz araştırınca daha iyi internet sağlayıcıları olduğunu keşfettim ama kablonet harici...
  3. Ellie Williams

İnternet hızım sorun ?

Merhaba kablonet in 25 mpbs paketini kullaniyorum bu gece niyeyse inanilmaz düşük napabilirim çözüm için.
  4. Ellie Williams

Kablonet Taahüt ve modem

Merhaba kablonet kullaniyorum taahütlü bir paketteyim daha iyi bir pakete geçeceğim taahüt sıkınti cikarirmi birde 3 tl televizyon 6 tl modem olmak üzerine 9 tl ye kiralaniyo benim önceden vodafone modemim vardi onu kullanabilirmiyim
  5. Ellie Williams

Kablonet internetim nasil

Apartmana ilk taşindiğimizda sadece kablonet vardi o yüzden şu anda tam hatirlamiyorum ama 75 80 tl civari bir miktar ödüyoruz 25 30 mpbs arasi internet için aksam 7 ile 12 arasi 10 15 mpbs arasina düşüyor sizce uygunmu daha iyi alternatifleri varmi Not : tv aboneliğide var bu pakette
Geri