Arama sonuçları: *

1. FakeLords

HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISINI ALMALIYIM

Atlantis netin 1000 e 1000 altyapısı mevcut fakat soru işaretlerim var iyi midir ping değerleri nasıldır diye sizce alınır mı alınmzsa hangi sağlayıcıyı almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. FakeLords

kyk da kullanabileceğim taşınabilir internet sağlayıcıları

superonlline çok pahalı türktelekoma baktım o da hemen hemen aynı bu iki firma dışında kyk da kullanabileceğim internet sağlayıcısı var mıdır acaba
  3. FakeLords

D smart Fesih Başvurusu

2 gün önce superonline a başvurdum ve bugün bagladılar 2 sorum olacak 1. ben 500 lük paketi aldım ama hızım şuan 90 belli bir süre sonra hızım tam oturacakmı 2. sorumda ben dsmarttan turkcell e geçtim başka bir saglayıcıdan superonline a geçtiginiz zaman bellirli bir ücreti kendileri ödüyor...
  4. FakeLords

Kullandıgım Modem Alacagım İnternet Paketine Uygunmu

merhabalar şuan kullandıgım modem bu TD-W9970 alacagım internet paketide bu modemim bu hızı desteklermi
  5. FakeLords

Dsmart THH Şikayet Edicem Ama Nasıl Yapacagımı Bilmiyorum

merhaba Dsmart THH Şikayet Edicem Ama Nasıl Yapacagımı Bilmiyorum daha önce hiç şikayet başvurum olmamıştı ondan dolayı ne yapacagımı bilmiyorum THH başvuru yerinde bunlar var. başvurma nedenimde dsmart vadetikleri hızı veremiyolar ve cayma bedeli istiyolar bunu ödemeden iptal etmek istiyorum bu...
  6. FakeLords

Dsmart dan Türknete Geçme

merhabalar şuan aktif olarak dsmart kullanıyorum ve hiç memnun degilim 16mgb olan paketi aktif aylık 98 tl civarı bişey ödüyoruz ve türknet e geçmek istiyoruz türknet e geçersek eger dsmart taahütü bozulacagı için ceza ödemeliyiz ve türknetin ana sayfasında böyle bişey gördüm ama anlamadım 1000...
  7. FakeLords

Dsmart Paket Degiştirme Sorunu

ben dsmart kulanıcısıyım ve paketimden memnun degilim paketimi yükseltmek istiyorum paketimi yükseltmem için port gerekiyormu
  8. FakeLords

Uygun Fiyatlı Ev İnterneti Paketleri

ben d smart 24 ay taahhütlü max 4 mgb dowloand 1 mgb upload kotalı internet paketi sahibiyim 8 aydır bu markadan internet alyorum ve hiç memnun degilim başka bir interet saglayıcısına geçmek istiyorum uygun fiyatlı yızlı bi paket istiyorum. taahhüt fiyatı olurmu olursa ne kadar olur lütfen...
Top Bottom