Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Türktelekom gpon saçmalığı nasıl halledebilirim?

Ben keenetic hopper dsl aldım çekim gücü v.s iyi olsun adam akıllı modeme geçiyim diye. Modemi bağlayamıyorum çünkü gpon türktelekomun o yüzden türktelekom harici modem bağlayamazsınız diyor. Kullanıcı adı şifre verdiler ama yinede bağlanmıyor
  2. I

Yardım Gpon saçmalığını anlatabilir mi birisi lütfen

Türktelekom kullanıyorum. Modemimi değiştirmek istedim ve bunun için keenetic hopper dsl aldım. Modem olarak kullanamadım kurulum yapamadım. Türktelekomu aradım sadece fiber modem ve gpon desteği olması gerektiği söylendi. Başka bir modem kullanamazsınız dediler. Ne yapmalıyım
  3. I

bu kadar indirme normal mi steamda

100 mbps dow 8 mbps upload var türktelekom kullanıyom. steamda 12 mbps ile indiriyor normal mi
  4. I

türknete nasıl ulaşabilirim.

beyler şuan türk telekom kullanıyorum türktelekom ile türknet arasında kaldım. türktelekomdan devm edersem 100 mbps 250 ilk yıl 2. yıl 270 diyorlar. türknet şuanlık 170 ama asgari ücret arttı ve türknet ne kadar zam yapar bilmiyorum. aynı olursa veya 10 20 tl fark olursa eğer türktelekom daha...
  5. I

sizce türknet yılbaşından sonra ne kadar zam gelir?

internet operatörümü değişmeyi düşünüyorum. şuan anlık türk telekom kullanıyorum. türktelekom 100 mbps sordum ilk yıl 260 2. yıl 280 miş. türknet yıl başından sonra aynı veya çok yakın olursa türktelekom düşünüyorum teknik desteği iyi en azından diye. bu yüzden kararsızım. türknet ne kadar zam...
  6. I

Yardım hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

şuan türktelekom kullanıyorum ve memnunum. bi kaç gün önce türktelekomu aradım ve 100 mbps internet ilk yıl 190 2. yıl 235 demişlerdi ama bugun aradığımda ilk yıl 250 2. yıl 265 dediler. aslında türk telekom devam etmek istiyordum sebebi de bir sorun olduğunda direk arayarak çözdürüyorum...
  7. I

Yardım türknet v.s türktelekom hangisini almalıyım kararsız kaldım

ben türktelekom 24mbps kulllanıyorum. bu yıl sonuna benim taahüt bitiyor o yüzden türknete geçmeyi düşünüyordum. türknet 170 tl ye 100 mbps internet veriyor ama yıl sonunda türk telekomu iptal ettiricem modemleri iade istediler iade edicem türknet gelicek internet bağlayacak filan muhtemelen 1...
  8. I

statik ip iyi mi kötü mü ?

beyler ben türktelekom kullanıyorum. internette araştırmalarım sonucu modemi resetle ip değişmiyorsa statiktir yazıyordu resledim değişmedi muhtemelen statik ip. statik ip iyi mi? kötümü sizce ?
  9. I

Gıbırnet Altyapı Sorgulama Doğru mu?

Türknette altyapı sorguladım max 100 dedi gibirnette sorgulayım dedim can sıkıntısı 1000 diyor ve satral mesafesi ne kadar doğru bilemedim. Foto yükleyemedim ama maximum hız 1000 mbps kadar diyor ve santral mesafesi 0 metre diyor ne kadar doğru bu
  10. I

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Ortalama 7 8 yıldır türktelekom kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım 24 mbps kullandım. Şimdi yıl sonu taahut bitiyor farklı bir sağlayıcıya geçsemmi diye düşünüyorum öneriniz var mı ?
Top Bottom