Arama sonuçları: *

1. Samet Schwarz

Türknet 35mbps paketi var mı?

hocamlar altyapı sorgulama da max 100 mbit veriyor fiber ama 100 mbit bizim icin cok fazla gun boyu ev bos kaliyor kucuk kardesim icin alıcaz zaten ev interneti 35mbit yetecegini dusunuyorum turknette 35mbit paket var mı acaba ve yoksa comnet nasıldır altyapımız gayet sağlam türktelekom fiber...
  2. Samet Schwarz

tt fiber altyapı iss önerisi

selam dostlar tt taahhütüm bitiyor yeni bir iss arıyorum comnet'e sıcak bakıyorum tt fiber altyapı olduğu için çoğunun aynı performansı vereceğini düşünüyorum sizin öneriniz nedir tesekkur ederim
  3. Samet Schwarz

Millenicom bağlatıcam kullananlar bakabilir mi

merhaba hocamlar millenicom 35mbps paketini 159tlye almayı düşünüyorum türk Telekom fiber 100mbps kullanıyordum taahhüt bitiyor güncel fatura 135 ten 445 e çıktı bende değiştirmek istiyorum türk telekom fiber altyapı ile millenicom 35mbps nasıldır kullanan var mı tesekkur ederim
  4. Samet Schwarz

Bimcell kullanan var mı, nasıldır?

Merhaba, Bimcell'in fiyatları çok uygun geliyor ve geçmeyi düşünüyorum tek bilmediğim ve endişelendiğim iyi çekiyor mu ve interneti hızlı mı? çok hızlı olmasına gerek yok diğerleri nasılsa o da öyle midir acaba Kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
  5. Samet Schwarz

Yardım oyunlarda ani ping artışı

beyler modemin arayüzünden hangi oyundaki servere test yapsam 1. değerde ping hep yüksek çıkıyor ve oyun içinde de ping sabit giderken 10 saniyeliğine fırlıyor tekrar düzeliyor ve bu hep tekrarlanıyor. CSGO İÇİN: MTA İÇİN: türk telekom fiber altyapı var 50mbit kullanıyorum evde eski tt...
  6. Samet Schwarz

Yardım Türk telekom ani ping yükselmesi yardım

beyler 2 gündür interneti bağladılar daha yeni fiber altyapı csgo oynarken ping 20 30 iken aniden 300 800 arasına yükseliyor 20 saniye sonra düzeliyor araştırdım modemden kaynaklı diyolar ben ilk bilgisayarda sorun var sanmıştım telefondan ping testi yaptım anlık fırlamalar burda da gözüktü ve...
  7. Samet Schwarz

Yardım 50 mbps internet download & upload hızı nedir?

arkadaslar 50 mbps internet alacağım türk telekomdan fiber altyapı ile saniyede kaç mb indirir ve saniyede kaç mb dosya yüklerim kullanan varsa söyleyebilirmi teşekkürker.
  8. Samet Schwarz

Yardım Türk Telekom altyapı döşedi gitti?

Arkadaşlar geçen günlerde fiber altyapı döşemek için geldiler eve kadar fiber dediler evimizin içine kadar kablo falan çektiler de son 3 gündür gelen giden yok acaba arayıp paket almam mı gerekiyor? Bundan önce de bir paket onaylamıştım altyapıyı döşemeden önce aradılar "hala türk telekoma...
  9. Samet Schwarz

Yardım Upload hızının ping ile alakası var mı?

Arkadaşlar 1mb uploadım var yani saniyede 100kb upload hızım var bunu 3 e çıkarsam pingim gider mi çok fazla pingim oluyor
Geri