Arama sonuçları: *

1. Mtsn

Eski modemimi nasıl kullanırım

Resimdeki modem var elimde fiber galiba İşyerimizede fiber gelmiş taahhütte bitiyor fibere geçeceğiz bu modemi orda kullanabilirim değil mi hemde modem ücreti vermeden
  2. Mtsn

Yardım Türktelekom fazla fatura

Benim mobil hat 50 tl normalde geçen hafta sms faturaya gectim sil süpür için o ücretsiz bugün mesaj geldi güncel borcunuz 80tl borc miktari fatura tarihine kadar değişebilir diyor bu azalabilir de demek mi daha önce yaşayan var mı
  3. Mtsn

Millenicom modem iade kabul edilmemesi

millenicomu bıraktık ama o bi türlü bırakmyo bizim modemi iade etmemize rağmen etmediniz diye para istiyolar müşteri temsilcisine hiç bi şekilde ulaşamıyoz çözüm önerebilecek var mı
  4. Mtsn

Alt yapı sorgulamada gözükmüyorum

Türk telekom fiberdeyim taahhüt bitti ama altyapıdan kendi evimi sorguladığımda daire no null olarak çıkıyor netspeedde falan hizmet alamam mı yoksa sadece sistemde mi gözükmez birde sizce hangisine geçmeliyim milleni kullanıyorum dükkanda pekte memnun değilim
  5. Mtsn

1 aylık internet aboneliği olur mu

1 - 2 aylığına başka bi evde kalacağım o süre boyunca milleniden bağlatsam iptal aşamasında bi zorluk olur mu ya da herhangi bi konuda taahhütsüz olduğu için cayma bedelide yok ama iptal kısmını uzun sürdürlee mi
Geri