Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Türk Telekom cayma bedeli karşılarmı

Süperonline vdsl kullanıyorum 50mpbs ve fthh geldi süperonline da TT fiberi vermiyormuş palet yuksekltmek istedim olmadk iptal edesim var taahhut nekadar çıkar bilmiyorum Mart'ta taahhüt bitiyor çıkan tahhhut bedelini Türk Telekom karşılarmı öyle bir kampanyalari varmı ve cayma bedeli tahmini...
  2. O

Yardım 1000mpbs altyapım var kullanabiliyormuyum

Eve kadar kablo cekilecekti sözde ama kutuyu koydular gittiler şimdide altyapı sorguladım 1000mpbs destekliyor deniliyor ama eve kablo cekilmediki yoksa 100mpbs ve üstü pakete gecincemi eve kadar kablo cekicekler nasıl işliyor sürec
  3. O

Yardım Türk Telekom fiber mi döşeyecek

Türk Telekom ekipleri geldi yeni kutu koydular direğe hatta bizim zilede bastılar apartmana girdiler çıktılar bizde vdsl2 altyapı varda ne için gelmişlerdir fiber altyapı gelebilirmi anlamadığım için sormak istedim
  4. O

Yardım İnternet Altyapım yok gözüküyor ne olacak

süperonline müşterisiyim ve hiç memnun değilim vdsl2 60mbps lik altyapım vardı ve internet firmalarını şimdiden aratıyordum babama ve babam bizde altyapı gözükmediğini söyledi Türkneti aratmıştım öyle dediler bugünde TT yi bizzat ben aradım onlarda yok dedi ve kendimde baktım harbidende yok...
  5. O

vdsl2 altyapı ISS tavsiyesi

2yıldır Superonline kullanıyordum 24Mbps 6upload paket ve hız sorunu yaşamıyordum son6 aya kadar ondan öncesi aşırı iyiydi stabil pingsiz şekilde oyun oynayabiliyordum şu anda maalesef çok kötü arıza kaydı oluşturup duruyorum Türk Telekom iç tesisatta sorun var diyor Turkcell de kablonuzda sorun...
  6. O

Yardım TT müşteri hizmetlerini arayarak altyapı çalışması öğrenebilirmiyim?

bölgemde fiber altyapı çalışması varmı yokmu müşteri hizmetlerini arasam cevaplarmı çünkü bulunduğum yerde tam merkezde oturuyorum ama vdsl2 50mbps altyapım var
  7. O

Süperonline dan tam verim almaya başladım

24mpbs lik paketim vardı hızım çok kötüydü cat6 ya geçtikten sonra kablosuz şekilde bu hızları 3-4 ay oldu hala almaya devam ediyorum bazen sosyal medyada yavaşlık yaşıyorum hala çözemedim ama onun haricinde bir sıkıntısı olmadı ve kablosuz alıyorum belki inanmayabilirsiniz ama cihazım bu...
  8. O

Öneri İnternet iç tesisata cat6 kablonun muazzam etkisi

Merhabalar bir çoğumuz gibi bende internet sıkıntısı çekiyordum 6-7 sene TT kullandım hiçte memnun değildim sonra taki Süperonline a geçene kadar ilk önce 24mpbs lik paket aldım 5-6 ay sorunsuz kullandım ama internet kablom çok ince ve kötüydü neyse ben artık 13mpbs üstünü görememeye başladım...
  9. O

Süperonline mı kablonetmi

TT Şubat'ta bitiyor hangisine geçmeliyim sizce ve taahhüt ettiği hızı verebilecek oyunlarda pingi stabil olacak hangisi olur
Top Bottom