Arama sonuçları: *

1. imemircan

Nedir bu türkiye'deki internet

Arkadaşlar selamlar, bugün biraz turkcell'e sinirlendim de biraz sohbet edesim geldi bu konu hakkında. Bu türkiye'deki internet sorunları niye çözülmüyor niye önemsenmiyor ? :D 2 Aydır upload'ımda bir sıkıntı var ve bu durum için tekrardan aradım ve temsilci modeme güncelleme attı ve bu sefer...
  2. imemircan

İnternet paket ile hız arasında sorum var

Selamlar, sizce 68mbps hızı olan altyapıya 75mbps paket alırsak kopmalar vs. yaşanır mı ? bazı kişiler stabil olmaz falan diyor da
  3. imemircan

Bugün yaşadığım saçma olaylar

Selamlar, biraz tartışma konusu olacak. Evime VDSL altyapı geldi. Babam ancak türk telekom olur dedi bende ısrar etmedim. Bugün gittik sorduk 70mbps e kadar verebilir dedi (ana bayi'ye gittik bu arada). Kendileri de dedi ki 24mbps paket verelim bina kabloları vs. doğru hız verebiliyorsa 50mbps...
  4. imemircan

VDSL altyapı port sorunu

Merhabalar, az önce binama vdsl altyapı geldiğini öğrendim. 68 mbps hız alabildiğimi öğrendim. Fakat superonline'ı hız yükseltmesi için aradığımızda port yok diyorlar. Halbuki bizim binada kimse vdsl kullanmıyor yeni geldi yani. Sizce neden olabilir ? Şuan ki hızım 12mbps paket yani adsl.
  5. imemircan

Öneri İnternet Operatörü Tavsiyesi

Selamlar, eve internet bağlattıracağız ve sizce hangi operatör almalıyım ? Aklımda millenicom, netspeed ile superonline var. Arkadaşımın bir tanesi millenicom kullanıyor fakat kendisi övüldüğü kadar olmadığını söyledi o yüden kararsız kaldım. Sizce hangisi ?
  6. imemircan

Altyapı ile internet hızı

Selamlar, aklımda bir soru var bizim apartman en fazla 13mbps destekliyor ama her operatörde olduğu gibi 9.50mbps alıyorum ve turkcell'in 12mbps paketini kullanıyorum. Acaba turkcell'den isteyip 16mbps paketini alsam 11 veya 12mbps alma şansım olur mu ? Babam evde home office yaptığı için bir...
Geri