Arama sonuçları: *

1. E

PC'de Mobil Veri İçin WiFi Aparatı

Arkadaşlar türktelekomdan bıktığım için mobil veriye geçiş yapacağım. Sizce mantıklı mı bu 1. soru. Ev interneti 16MBPS ADSL Mobil verim türk telekom olucak gene ama tek ben kullanacağım. Bana bir tane wifi usb aparat lazım. USB İle bilgisayara takınca wifi kullanmak istiyorum. Link atarmısınız?
  2. E

16mbps ADSL için sağlayıcı önerisi.

16MBPS ADSL alt yapımız var. Evde babam android tv kullanıyor annem ve abimde kullandığı için yetmiyor. Bende tek başıma sadece valorant oynamak için 16mbps internet almak istiyorum önerdiğiniz uygun fiyatlı sağlayıcı var mı? Teşekkürler şimdiden.
  3. E

Comnet nasıldır? İyimidir?

2 Gün önceye kadar port yok olarak görünüyordu. Bugün port açılmış sanırım 72 mbps görünüyor iyi midir??
  4. E

Artik Yildim!! Altyapi Çeki̇lmi̇yor

Balıkesir merkezde yaşıyorum ve Altyapı çekilmiyor artık gerçekten yoruldum monitöre yumruk atıcak kıvama geliyorum fiyatları aklıma geliyor. Artık ADSL 16Mbps'den bıktım millenicom 71mbps gösteriyor ama türktelekom altyapısıyla doğru mudur sizce? Çünkü yan komşumuz kablonet'den almıştı altyapı...
  5. E

Türktelekom'daki tarifemi değiştirmek istiyorum ceza çıkar mı?

Türktelekomdaki tarifemi türk telekomdaki farklı bir tarifeyle değiştirmek istiyorum ceza çıkar mı
  6. E

Türktelekom hakkında bilgi

2 yıllık taahütüt imzalandı 2024 3. aya kadar taahütüm var. 1 yılı geçen taahütler geçerli sayılır mı?
  7. E

İnternetim Çok Kötü Napmalıyım (Türk Telekom)

Tarifem 20 MBPS Ama 4 MBPS Alıyorum. Modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum olabilir mi? Yada nelerden kaynaklı olabilir
Top Bottom