Arama sonuçları: *

1. phxey41

Turkcell Fiber mantıklı mı?

Turkcel yakin zamanda fiber getirdi mahallemize baska fiber altyapimiz yok 20mbps 1sene tahaut 134tl diyorlar nasıldır sizce Ama sunu söyleyebilirim tam ... lar yani 2 ay once kutu geldi takcaz dediler bir hafta icinde evinize kablo cekicez ama o kadar aramaya ragmen sorun var vb. Seylerle...
  2. phxey41

Hangi interneti seçmeliyim ?

Şuanda Türk Telekom 15mbps paketini kullanıyoruz 100tl civarı sanırım ping genelde çıkmıyor ama 3kişi falan oyuna veya youtuba girince yavaş yavaş 100lere tırmanıyor hele netflix açıkken oyun oynayayım olmuyor 200 pinglerden fazla ayrıca bir sorun olduğu zaman ilgilenmeleri yapmaları için 50kere...
  3. phxey41

Internet hızı altyapisi

Turk telekom sokağımız da maks 24desteklediğini alt yapi olmadığını söylüyor Millenicom maks 68 verebiliriz diyor 104tl ye ilk 3ay 90tl Ailem ise interneti arkadan çektiğimizi sokaktan burda alt yapi olmadığını söylüyor kafam karıştı Suan ki internet 15mbps 8civarlarında takılıyor dowland 85tl
  4. phxey41

İnternet değiştirmek istiyorum

Şuan tarifemiz Türk Telekom 15mbps 90tl Ben değiştirmek istiyorum Forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi millenicom ve turk net öneriyor Millenicom 61mbps ye kadsr diyor 35mpbs tarife 90tl Vodafone baktigimda o da ona yakın sonuçlar veriyor Fakat babam anlamıyor bizim burada alt yapı yok o...
  5. phxey41

İnternetin fiber olduğu nasıl anlarım

Türk Telekom İnternet kullanıyorum oturduğum adrese Türk Telekom kapsama haritasından bakınca hipernet kullanabileceğimi söylüyor ama gösterdiği yer bizim yan sokak ta Netspeed den bakınca az önce 74mbps diyordu şimdi 61mbps diyor Port var diyor Türk Telekom arayınca maks 24mbps alabileceğim...
Top Bottom