Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Turkcell Superonline kullananlar yardım etsin

Dostlar Superonline 24mbps tarifesine geçtim bugün 2-3 güne geleceklermiş binadan gelen gri kablonun ucu biraz içindeki kablolar görünüyor giriş kısmında o kabloyu değiştiriyorlar mı yoksa sadece modem takıp mı gidiyorlar ve modeminden memnun olan varmı 1608142860 @Emir Aydın @kandes22...
  2. C

Yardım Sizce hangi issyi seçmeliyim

Arkadaşlar bazılarınızın bildiği gibi internet şikayetlerinden dolayı türk telekomdan çıkıp başka bir issye geçceğim lakin ailem vodafone veya türkcell diyor şubesi olmayan bir yere güvenmem az fazla vereyim sıkıntı olmasın kafasında bende okey dedim türk telekom bana 482tl cayma parası çıkarttı...
  3. C

Yardım 482tl cayma bedelini millenicom veya türknet veya netspeed öder mi

Arkadaşlar tt ile konuştum bana 482tl dediler şu 3lüden birine geçersem cayma bedelimi öderler mi 2022ye kadar türk telekomda kalmak istemiyorum bu altyapıyla (80mbps) ne yapabileceğimi söyler misiniz lütfen yardımcı olun bu parayı ödeyemem ve türk telekomda kalmak da istemiyorum
  4. C

4 yıl 2aydır tt kullanıcısıyım millenicom geçsem para alırlar mı?

Arkadaşlar şimdi diceksiniz ki ulan tırrek madem eylülde sözleşmen bitiyordu niyye geçmedim arkadaşlar burada altyapı çalışması vardı 8mbps görünüyordu millenicomda da türknetde de bende aynı hız olduğu için ve 55tl olduğu için tt seçtim (her ay fazla fatura çıkartıyorlar) arkadaşlar daha...
  5. C

Hangi i sağlayıcı benim için uygundur sizce

Arkadaşlar tt ile anlaşmam 18inde bitiyor bende bugün internet için bir dışarı çıkıp araştıracağım ailemle konuştum turknete ikna etmiştim ama annem Vodafone diyor Vodafone kullanıp da sorun yaşayan birsürü arkadaş olduğunu bildiğim için turknet en iyisi galiba birde turknette altyapı VDSL...
Top Bottom