Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

turktelekom haftasonu çalışmıyor mu?

sözde 7/24 ama işlem yapmak istediğiniz numarayı girin kısmı döngüye giriyor sürekli numara gir işlem seç tekrar numara istiyor tekrar gir işlem seç yine numara istiyor nasıl ulaşacağım ben bu lanet firmaya
  2. Adem Türk

turknet'in sitesine girebilen var mı

site mi çöktü yoğun mu bilemedim bir kere girdim daha da girilmiyor bir yakınım ttnetten turknete geçiş yapıcak. ttnet 3 ay taahhütü kaldı fatursı 150tl kaç lira cayma bedeli ister? 240'ı turknet karşılıyormuş
  3. Adem Türk

netspeed vs millenicom

şuan turktelekom kullanıyorum 50/8 135tl ödüyorum altyapım 98 destekliyor ama son zamanlarda hızım 1mbps yi geçmiyor ve müşteri temsilcisi de yardımcı olmuyor önümüzdeki ay abonelik bitiyor bu iki firmanın hangisine geçmemi tavsiye edersiniz. Kesinti oluyor mu oluyorsa ne sıklıkla...
  4. Adem Türk

Yardım TTnet'in rezilliğini çözmeme yardımcı olabilir misiniz

Geçtiğimiz gün sorunu belirtmiştim hatırlayan olur belki tekrar bahsedeyim. Gözlemlediğim kadarıyla sunucusu yurtdışında olan sitelere (twitter, binance, twitch, amazon vb.) erişemiyorum vpn ile girmeyi denediğimde açılıyorlar hız testi sonuçlarım gayet normal (vpn ile de test yapılmıştır) bi...
  5. Adem Türk

Yardım TTNET ile birçok siteye erişemiyorum

amazon, twitch, prime gaming, binance gibi sitelere bağlanamıyorum aşırı yavaş bir yükleme hızı var sayfada youtube incehesap fast.com gibi sitelere girebiliyorum speedtest.net üzerinden hız testi yapamıyorum fast.com üzerinden yaptım bi sıkıntı yok ping ve diğer değerlerim normal gün içerisinde...
Top Bottom