Arama sonuçları: *

1. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Nasıl bir ayar yaptım bilmiyorum ama benim modeme bağlanan herkes vpn siz discorda girebiliyor. Arkadşımada aynı ayarı yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi ?
  2. Ş

Telefonum wifi 6 hızında çalışıyor mu ?

Evimde 10 yıllık modem var wifi3 destekliyor. Wifi 6 destekleyen router aldım kablo ile modeme bağladım. Telefonum wifi 6 destekliyor. Telefonuö Wifi 6 hızındamı çalışıyor yoksa modem wifi 3 diye wifi 3 olarakmı çalışıyor. Sonuçta wifi6 destekleyen routere wifi ile bağlantı kuruyorum...
  3. Ş

Marcusys Mr80x nasıl resetlenir ?

Arkasında bi tane tuş var ona uzun mu basmam gerekiyor. Yoksa gizli bir yerde kürdan girecek kadar bir yer mi var ? Nasıl resetlicem ?
  4. Ş

Router montajında hata veriyor

Mercusys mr80x router aldım. Montaj yaparken bu adımda takıldım . Ne yapmalıyım ?
  5. Ş

Zyxel modemden routere geçmek istiyorum

https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/143631-853790/zyxel-3312-b10b_mercusys-mr80x/farklari/ Linkteki modemin yanına Mr80x routerini alcam. Artıları ve eksileri nelerdir ?
  6. Ş

Modem yerine Router önerisi

Elimde zyxel türk telekomun verdiği modem var 8 yıllık. Onu değiştirmek istiyotum. Almışkendw güzel bir şey almak istiyorum. Wifi 6 destekli olsun F/P ürün olsun Bütçe 2k fakat artırabilirim. Kendini kanıtlamış bir ürün önerir misiniz ? Birde hangi bilgileri paylaşmam gerekiyor. Türk telekom...
  7. Ş

Türknet internet yavaşlama problemi

1 yıl önce türknete geçtim. O anki dowload ve upload ile şuanki değerler birebir aynı fakat internet yavaşladı. Özeliikle telefondan wifi ile bağlandığımda short videolar bile donmaya başladı . Sİzce sorun ne olabilir ? Not: modemin çok eski 7 8 senelik. modemin eskimesinden dolayı olduğunu...
  8. Ş

Türknet bağlantı problemi

35 mb Türktekekomdan 75 mb Türknet'e geçtim. Telefondan 1080p video izlerken sanki hızı yavaş gibi kasıyor sürekli. Birde yan odada wifi hiç çekmiyor artık. Bağlantı kopuyor. Modemin olduğu odada olmam lazım kopmaması için. Bu sorunu nasıl düzeltirim? Not: türk Telekom alt yapısını kullanıyorum.
  9. Ş

Hangi İnternet'i kullanmalıyım?

Türk Telekom kullanıyorum. Tahaüt bitiyor. Sizce yenilemeli miyim? Yoksa başka hangilerine geçebilirim. Türknet istiyorum ama alt yapı izin vermiyor. Türknet harici hangi İnternete geçmemi önerirsiniz? Veya kalayım mı? Türk Telekom da.
Top Bottom