Arama sonuçları: *

1. eraychu

türktelekom 35mbps yeterli mi

135tl ye 35mbps alacağız telebizyondan 4k video izlerken biryandanda pc den oyun oynarken sıkıntı olmaz değilmi (ethernet kablosu ile bağlı olacak) ayrıca wifi ile kaç mbps alırım tahminen
  2. eraychu

türknet oturduğum apartmanı müstakil olarak görüyor

türknetten internet almak istedim müşteri hizmetlerini aradım adresi sordu verdim bina no sunu söylesikten sonra eviniz müstakil mi dedi. bende hayır dedim apartmanda oturuyorum 1. daire dedim. türknet evimiz müstakil olarak gözüküyor türktelekomdan adres güncelleme yapmanız gerekiyor dedi...
  3. eraychu

Evime nasıl internet bağlatırım

evimin internet altyağısını sorgulattığımda bina no bile gözüküyor ama kat seçme yerinde / işareti var kat seçemiyorum oturduğum bina bu yaz yapıldı yani yeni sayılır ondan kaynaklı olabilir mi yan binaları sorgulattığımda 80mbps çıkıyor
  4. eraychu

millenicom taahhütsüzden taahhütlü ye geçiş yapılıyor mu

yeni bir eve taşınıcağız millenicom bağlatmayı düşünüyoruz şöyle bir sorum var 1-2 ay taahhütsüz paket kullanıp ondan sonra 12 ay taahhütlü paket e geçiş yapabilir miyim.
  5. eraychu

alt yapı tipimi nasıl öğrenirim?

fiber olmadığını zaten biliyorum ama adsl mi vdsl mi oldupunu müşteri temsilcilerini aramadan nasıl öğrenebilirim?
  6. eraychu

alt yapısız internet önerir misiniz?

burada alt yapı yok ve türkcell süperbox a benzeyen başka internetler var mı?
  7. eraychu

Bu internetle oyun oynanırmı?

Routura bağlı telefon ve 2 diş çekiyor. Ana modeme ethernetle bağlasam pcyi Oyunlarda internete bağlı donma falan olur mu?
Geri