Arama sonuçları: *

1. AlphaOMG

İNTERNETE %70 ZAM 🔥

Türk Telekom, referans veri akış erişim (VAE) tarifelerinde fiyat güncellemesi yaptı. Türk Telekom’un bu tarife güncellemesi, tüketici açısından internet hizmetlerinde yüzde 70 zam anlamına geliyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Türk Telekom, geçtiğimiz yıl 1 Nisan’dan geçerli olmak...
  2. AlphaOMG

Türk Telekom zam tarifesi

Resmi bir bilgi açıklama yok ama, böyle bir tablo dolaşıyor ortalıkta. Bu zam gelirse ciddi bir fiyat artışı olmuş demektir. Hali hazırda sözleşmesi devam eden kullanıcıları etkilemeyecek. Sözleşmesi bittiği, tekrar uzatılması halinde mevcut zam tarifesinden internet kullanmaya devam edilecek.
  3. AlphaOMG

TürkNet tarife fiyat değişikliği

Daha 1 - 2 saat önce baktığımda fiyat 99.90 TL’ydi şimdi 139.90 TL olmuş. Evet bekliyordum açıkçası ama bu kadar fazla zam yapılması garibime gitmedi değil.
  4. AlphaOMG

TürkNet Gigafiber 😎.

TürkNet Gigafiber sonunda geldi apartmanıma yarın bağlantıları yapmaya gelecekler. Bi hayırlı olsun alırım☺️.
  5. AlphaOMG

Türk Telekom ve Cayma Bedeli hk.

10 seneyi aşkın Türk Telekom müşterisiyim. 24 Mbit’lik paketi kullanmaktayım haliyle yeterli gelmediği için bir üst pakete geçmek istedim. Fatura olarak üst pakete geçtim ama aldığım hız aynı kaldı 😄. Bununla ilgili arıza kaydı oluşturdum gelen ekip port arızası olduğunu ve saha dolabıyla...
Geri