Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

İnternet sağlayıcı önerisi

TT altyapısı olan bir yerde yaşıyorum ve şuan Netspeed kullanıyorum firma değiştireceğim önerdiğiniz bir firma var mı? En mantıklı firma olarak aklıma comnet geldi fiyatı da uygun sizlerin düşünceleri nedir?
  2. Charles Darwin

İnternet sağlayıcı önerisi ?

Altyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
  3. Charles Darwin

Millenicom 240₺ fatura halis mi ?

Arkadaşlar 35Mbps paket kullanıyorum geçen ay dahil olmak üzere 110₺ fatura ödemesi yapıyordum bu ay gelen fatura 240₺ adamların sitelerinde 100Mbps paket 190₺ fakat kullanmakta olduğum paket 35 olmasına rağmen bana %219 zam yapmışlar şaka mı ? Tüketici Hakem Heyeti bu konuda bir şey yapar mı ...
  4. Charles Darwin

İnternet firmasını değiştirmeli'miyim ?

Şuan Millenicom 35 MBPS paketini kullanıyorum ödemiş olduğum fiyat 109.90₺ ve fiyatta bir değişiklik olmayacağını söylediler ama aklımda GıbırNet var 100 MBPS internet paketini 110₺ fiyata veriyorlar ve fiyatlarımız Haziran ayına kadar geçerli dediler sizce firmayı değiştirmeli miyim ...
  5. Charles Darwin

Yeni İnternet Sağlayıcı Önerisi

Bugün itibari ile TürkNet ikinci zammı yaptı bu zam sadece Türk Telekom altyapısını kullanan kişiler için geçerli olup Ağustos ayı itibari ile uygulanacaktır ( Yeni Fiyat 169₺ ) Bu yüzden sizden alternatif internet sağlayıcı önerileri istiyorum mümkünse arkadaşını getir kampanyası sunan olursa...
Top Bottom