Arama sonuçları: *

1. A

Türktelekom a başvuramıyorum

Tahahütüm bitiyor türk telekoma geçicem linkteki tarifenin fiyatı baya uygun geldi ama başvura bastığımda sayfa bulunamadı diyor. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-dusun-40gb-tarifesi-yeni
  2. A

Türktelekom cayma bedeli ödermi

Merhaba şuan telefonumda Vodafone kullanıyorum türktelekom selfy de kendime uygun bir tarife buldum ona geçmek istiyorum ama belli bir cayma bedeli çıkıyor sanırım 150tl civarı bunu türktelekom karşılıyor mu
  3. A

Millenicom iptal edemiyorum yardım

Kafayı yicemmm. Turkcel Superonline a başvurdum adamlar benim iptal ettirme kalmadan 1 saat sonra geldiler bağladılar. Millenicom u arıyorum robot çıkıyor onunla bişey yapamıyorum WhatsAppa yazıyorum iptal diye sorununuz ne hız düşüklüğü falan diyorum arıza kaydı oluşturuyor ama iptal etmiyor...
  4. A

Modem dahil İSS önerisi

Yaklaşık 10 aydır millenicom kullanıyorum. Superonline fiber altyapım var bu sebeple millenicom üzerinden fiber 100mbps hız paketi alıyordum fakat 10 ay içinde 120tl olarak başladığım paket 180tl oldu daha da artacak gibi daha farklı bir iss geçmek istiyorum fakat modemim yok. Kullandığım...
  5. A

Modem dagil uygun fiyatlı internet önerisi

Daha önce turknet bağlatmaya karar vermiştim. Fiyat 99.90 olarak gözüküyordu fakat modem almak isteyince aylık modem taksiti ile 160tl oluyor öğrenciyim açıkçası çok fazla. Modem dahil uygun fiyatlı internet önerisi Altyapım 81mbps kadar destekliyor
  6. A

20mbit fiber mi daha hızlı vdsl mi

Üniversiteye gidiyorum yeni ev tuttum. Evde hazır turkcell fiber var ama bana fiyatlar çok pahalı geldi en ucuz paket 125 den başlıyor o da 20mbps bunun yerine türknet altyapı sorgusunda 80mbps vdsl hız verebileceğini söyledi ben türknet bağlatmayı düşünüyorum ama sizede bir sorayım dedim
  7. A

Turkcell modemin bozuk olduğuna ikna olmuyor

Evde turkcell fiber kullanıyoruz her ne kadar 20mbitlik paket olasa da fiber. Her neyse turkcellin verdiği modemler en fazla 3 ay dayanıyor daha sonra anlık hız düşmesi yaşamaya başlıyorum. Bazı zamanlar hem video izliyorum hem onine oyun oynuyorum hemde birşeyler indiriyorum sorun yok. Bu...
Top Bottom