Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

VODAFONE NET ile yaşadığımız sorunlar

Selamlar son 1 haftadır internet değiştirmeye çalışıyorum. NetSpeed'e geçeceğim bilmiyorsanız yeni abone olursanız 250TL aktivasyon ücreti ödemeniz gerekiyor, ama müşteri numaranızı yazıp geçiş yaparsanız bu parayı ödemiyorsunuz. Vodafone'dan 3 gündür hizmet numaramı almaya çalışıyorum ama bu...
  2. OdinSonThoR

İnternet servis sağlayıcı önerisi

Selamlar maks 200 tl bütçeyi aşmam hatta 100e kadat İSS önerisi istiyorum alt yapı 81 destekliyor 75lik veya 50llik paket olursa okeyim Ekstra ücret çıkmazsa çok memnun olurum !NETSPEED ÖNERMEYİN LÜTFEN 100LÜK PAKET ALAMIYORUM MAKS 35!
  3. OdinSonThoR

Vodafone hizmet numaramı bulamıyorum

Netspeede geçmek istiyorum hizmet numaramı istiyor ama vodafoneda böyle bir bilgi yok Faturamda tek 10 haneli numara Kullanıcı Kodu onu kabul etmiyor nereden alacağım bunu? Acilen geçmem gerek. Vodafone babamın üzerine ben bunu kendi üzerime almaya çalışıyorum ama daha sadece ismimi ve adresimi...
  4. OdinSonThoR

Netspeed'e başvuruyorum ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu

ADSL'den sonunda netspeed'e başvuruyorum 100lük paketi alıyorum diğer internetler hakkında hep kötü şeyler duydum ama artık tak etti 160 TL'ye geçiyorum umarım sorun çıkmaz Ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu?
  5. OdinSonThoR

İnternet sağlayıcısı önerisi

Selamlar 1-2 haftaya yeni internetime geçmeyi planlıyorum. İnterneti 18 olduğum gibi üzerime alacağımdan sorun çıkmasını istemiyorum Altyapım 80mbps destekliyorum 100'lük bir paket alıp alt yapımın tüm verimini kullanmak istiyorum. Taahhüt olmasını istemiyorum, ve modem olarak Keneetic Omni DSL...
  6. OdinSonThoR

Türknet'e nasıl dava açarım

Yeni müşteri olarak görüyor ama 2 aydır fatura ödüyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz aynı zamanda digitürke de bağlıyız onlar tanıyor ama türknet tanımıyor. https://forum.donanimarsivi.com/konu/turknete-ulasamiyoruz.614521/
  7. OdinSonThoR

Hangi İSS seçmeliyim

ADSL altyapı kullanıyoruz evde ben dışında kimsenin umurunda değil çünkü bilgisayar başında tek duran benim. Altyapı 81 e kadar destekliyor. 150 TL'ye kadar okeyim 50 lik paket olursa iyi olur upload da 5-6 olursa cidden mükemmel olur 35 e de okeyim. Birde modem lazımmış modemli olup çok fiyat...
  8. OdinSonThoR

90TL İSS önerisi (isteklerime uygun)

Dostlar ne kadar hızlı olursa olsun, bu fiyata en hızlısı ne alabilirim ? Modem dahil olursa çok iyi olur.
  9. OdinSonThoR

Yardım İsteklerime göre İSS önerisi taahütüm bitiyor

Dostlar taahütüm bitiyor, babama mesaj geldi hızlı bağlanabilecek, beni salın kardeşimin dersleri bayağı önemli Bütçe olarak ise 110 TL gibi düşünüyoruz, Ping yüzünden rage attırmayacak Değerleri iyi olan yayıncılık planım var. Bir sorun çıktığında hızlıca ulaşabileceğimiz,müşteri hizmetleri...
  10. OdinSonThoR

Hızıma ve isteklerime göre İSS önerisi

Dostlar sonunda acım bitiyor 13 dow 05 up dan kurtulacağım. İyi bir İSS arıyorum aradığım şeyler aşağıda yazıyor. Bütçe olarak ise 110 tl gibi düşünüyoruz, Online oyunlarda ping sorunu yaşatmayacak, salonda tv açıkken veya kardeşim dizi izlerken oyunda rage atmak istemiyorum Download ve Upload...
  11. OdinSonThoR

Vodafonedan çektiklerim hala bitmedi ? v2

Taahütüm bitti sanıyordum bu ay sonunda ama mükemmel satış politikası beni çıldırtmaya devam ediyor Vodafone dediğimiz çoğumuzun kullandığı markanın interneti ile çektiklerimi bilen bilir bilmeyenlere şey diyeyim keşke internet vermeselerdi Babam bu gün boştu internet olayını çözelim dedik...
  12. OdinSonThoR

Maksimum yazan hızı vermeyeceklerini söylediler

Biraz karmaşık nerden arasam maksimum 35-37 mbps hız alabileceğim yazıyor akşam müşteri hizmetleriyle konuşmamdan sonra turk telekomun alt yapısında maksimum alabileceğim hız 14.84 müş maksimum upload ise pandemide 4 normalde 2 şu an o kadar mutluyum kiniye böyle oldu anlamadım yazanı verseler...
  13. OdinSonThoR

Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşamama sorunu

Agalar 444 1 444 ü aradık işte robot geldi tuşladık güzel müzel tc istedi yazdık eksik yanlış dedi sonra kapattı başka telefondan denedik yine aynı bi iki soru sorucaktık ulaşamadık bile kararlıyım başka iss ye geçmeyeceği babam şimdi açmıyorlar müşteri olsak da açmazlar dedi direk arayabiliyor...
  14. OdinSonThoR

Millenicom vs Turk telekom

Söz son kez açıyorum bu konuyu Paketleri bunlardır ben birazda pc alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama...
  15. OdinSonThoR

Vodafone'un rezilliği

Benim internet den ne çektiğimi bilen bilir ve sürpriz bir şekilde bu ızdırap erken bitiyor ama biterken bile uğraştırıyor Bilmeyenler için paketim 16 mbps e kadar sınırsız internet şuanda verdikleri hız 4 mbps download 0.40 upload bu hıza gerçekten hızlı diyorum çünkü temmuz ağustos aylarında...
  16. OdinSonThoR

İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Arkadaşlar taahütüm 1 sene erken bitiyor önümüzdeki ayın 31 de bitiyor adresimi vermem doğru olurmu bilmem ama hangi iss seçmem daha iyi olur bir yerden ölçüp hangisini almam aldıktan sonrki süreçte müşteri temsilcileri gibi şeylerde daha etkililer (vodafone önereni keserim) çok mutluyum...
  17. OdinSonThoR

Evdeki diğer insanlarla aynı anda kullanabileceğimiz bir internet

Tatilden merahab vodafonle ilgili yaşadığım problemde alışma yapıyoruz dediler ben kontrat feshi istiyorum bende paraın 3 te 1 ini versem ne olur acaba eveklerle kullandığımda bana ping yapmayaca bir internet arıyorum istanbul üsküdarda yaşıyorum en ucuz öyle kullanabilecceğimiz internet kaç...
Top Bottom