Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Türknet'e Ne oluyor?

Mesaj olarak ve online işlemler üzerinden ilk mesaj geldi. Bir süre geçince 2. mesaj telefona gelmedi ama online işlemler üzerinden gözüküyor. Bunun sebebi nedir? Sistem sorunundan dolayı olabilir mi gerçekten?
  2. ZlpFilee

TürkNet GigaFiber Fiyatları Değişmiyor!

Normal kullanıcılar farklı altyapı kullandıkları için fiyat değişimi olacak muhtemelen. GigaFiber yani TürkNet altyapısını kullananların fiyatları değişmeyecek. Bu da gelen mesaj
  3. ZlpFilee

TurkNet Gigafiber Hızım Düşük

Herkese merhaba. TurkNet Gigafiber bağlandı, int kablosu ve modem yeni. 1000/1000 olması gerekirken hiç 700 üzerini göremedim testlerde. Steam'dan bir oyun indirirken 150Mb bile geçmiyor. Sebebi nedir acaba? HDD yazma hızı yetişemiyor diye olabilir mi?
  4. ZlpFilee

TurkNet Gigafiber Hızım Yükselmiyor

Arkadaşlar binamıza TurkNet Gigafiber kutusu gelmişti ve bugün geçiş sağladım. Güzel güzel geldiler kurdular ve 10 saattir kullanıyorum. Kaç kere hız testi yaptıysam hiç 900 civarlarını göremedim. En fazla 600mbps oluyor. 24 saat falan bir şeyler diyordu müşteri hizmetleri. Beklemem mi lazım...
  5. ZlpFilee

Aldığınız İnternet Hızı Nedir?

50 mbps hız alıyoruum ve 20GB'lik dosyayı 1 saatte indiriyorum.
  6. ZlpFilee

GigaFiber Var Ama Kullanamıyorum

Arkadaşlar merhabalar, evde internetten anlayan kişi benim ama internet babamın üzerine olduğu için babamı arıyorlar. Geçen yıl arayıp 2 yıllık taahhütü olan paket kitlemişler. Binamıza TurkNet GigaFiber kutusu kondu ve 1000/1000 hız veriyorlar. Turk Telekom'u (ev internetim) ne zaman arayıp...
Top Bottom