Arama sonuçları: *

1. WOYAC

evde internet hakkında millenicom firması nasıldır

Merhabalar daha öncelerde açmış olduğum comnet firması hakkında olan konudaki gelen mesajlardan dolayı comnete geçmeyi pek sıçak bakmıyorum bu durumda internette gezerken millenicom firmasının reklamına denk geldim daha öncelerden hatta çok eskilerdende adını duyduğum ama hiç araştırmadığım bir...
  2. WOYAC

Öneri İnternet taahhütüm 1 ay sonra bitiyor comnet'e geçmeyi düşünüyorum nasıldır?

konu başlığında belirttiğim gibi 1 ay sonra taahhütüm bitiyor ve comnet'e geçmeyi planlıyorum fakat internette destek hatlarıyla ilgili çok şikayet var sorunu çözmüyorlar çözümü geciktiriyorlar veya destek hatlarından kısa sürede geri dönüş alamıyorum gibi gibi şikayetler var uzun zamandır...
  3. WOYAC

Türk Telekom fiber İpv4 kullanıyorum ipv6 geçebilirmiyim

Başlıkta belirttiğim gibi türk telekom 200mbps fiber internet abonesiyim bazı oyunlarda cgnattan dolayı fazla bir ms artışı oluyor bazen sunuculara giriş yapamıyor bende ipv4 protokolünü bırakıp yerine ivp6 protokolüne geçmek istiyorum türk telekom ipv6 protokolü geçişi sağlıyormu ?
  4. WOYAC

Türk Telekom 100mbps paketine geçtim ho mu go mu

Merhabalar türknet 75mbps kullanıyordum zamdan sonra alternatif iss lere bakıyordum türk telekom fiber 100mbps ilk ay bizden paketini gördüm modem vs her şey dahil aylık 214 tl uygun gibi geldi 2 yıl taahhütlü 2 yıl zam olmayacak sizce ho mu go mu
  5. WOYAC

COMNET Altyapı Sorgulama

Merhabalar gelen zamlardan sonra alternatif internet sağlayıcı arayışına girdim normalde altyapım en fazla 100mbps destekliyor ama comnet altyapı sorgulamada fotoğraftada görüldüğü gibi 1000mbps diyor bir yanlışlık olabilirmi normalde arayıp sorucaktım ama bu saatte destek ekibi çalışmıyordur...
Top Bottom