Arama sonuçları: *

1. Sheader

F/p İnternet önerisi

Evimde fiber altyapı var taahutsuz 4 ay kadar kullandıktan sonra ücretsiz iptal edebileceğim 100mpbs internet almak istiyorum operatörler hakkında en ufak fikrim yok yardımcı olur musunuz
  2. Sheader

İnternet paketimi nereden sorgulatabilirim

Babam ben yokken fiber diye tt den bir internet çektirmiş ağ adı "FiberHGW" diye başliyor telefondan görünen 2.4ghz ye bağlanınca 20-30 mpbs arası veriyor PC den 5ghz ye bağlanınca gene 20-30 arası veriyor evde fiber altyapısı var acaba paketimi nereden sorgulatabilirim
  3. Sheader

150 tl ye internet önetisi

babam gile 150 tl ye internet çektircez evde fiber altyapısı var ne alınır en iyi
  4. Sheader

Mobilde sinirisiz internet tarifesi varmı

KYK da kalmayı düşünüyorum ve KYK da internet durumu çok kötü süperbox almak istemiyorum Su an Turkcelliyim başka operatörler de de olsa bişey olmaz böyle bişey varmı sinirisiz internet tarifesi diye ?
  5. Sheader

Süperbox alınır mı ?

KYK internetleri çok kötü e haliyle de internet lazım odaya da kablolu internet cekemedigimiyoruz süperbox alsak iş görmez mi 25-30 mpbs yeter bana yt den baktığım testlerde o değerleri veriyor bide modemden kablo ile bilgisayara internet bağlayabilir miyim 1660647720 400gb yeterli olur bana
  6. Sheader

redbox vs superbox hangısı daha iyi

hangısı daha hızlı ve daha ıyı?
Geri