Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Hattımı taşıdım ne zaman aktif olur

Bimcellden Vodafone taşıdım online olarak gelip kâğıt imzalattılar sim kartını aldım aricaklar falan denildi ne kadar sürer bu işlemler ve ben ne yapmalıyım ?
  2. Yusufx

Vestelcell geçmeyi düşünüyorum.

Vestelcellin fiyatlarıda çok iyi türk telekomunda altyapısını kulanıyor yani geçmemeye sebeb yok gibi ama şikayetvarda şikayetler falanda gördüm kullanan varmı nasıl sorun yaşıyormusunuz?
  3. Yusufx

Bimcell kullanan turk telekom kullanabilir?

Bimcell kullanan turk telekom uygulaması kullanabilir mi? Türk telekom da sil süpür çarşamba ve cuma bimcelde cuma sadece
  4. Yusufx

Türk Telekom fiber müjdesi! 100MBPS DEĞİL 200MBPS!

Türk Telekom yaptığı paylaşımda fiber için 100mbps yerine geçici 200mbps olucağını söyledi..
  5. Yusufx

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Başlıkta sorulduğu gibi hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? ( ANKET SİLİNCEK )
  6. Yusufx

Vodafone vdsl geçiş mesaj gelmedi

1-2 Gün olmuştur müşteri temsilcisine ulaşıp başvuru yapmam vdsle ama herhangi bir mesaj gelmedi yanıt falan yok yani normal mi?
  7. Yusufx

Yardım Vodafone 50MPS iyi mi??

VDSL geçmek için ulaştım internete 100mps verilmesine rahmen 50MPS veriliyor max vodafonede denildi 50MPS seçtik 50MPS vodafone kullanan varsa sorun varmı bunlardan belirtebilirmi ve 50mps ile hızım nasıl olur oyun indirmem uploadım falan ve vericekleri modem H 300S galiba bu modemi alcak...
  8. Yusufx

Yardım Vodafone ev internet paket nasıl yükseltirim?

Vodafone ev internet paketini yükseltmek istiyorum ama müşteri temsilcisine bağlanmıyor çok uzun süre bekletiyor sonra çağrıyı sonlandırıyorlar bunu interneten falan halledemez miyim?
  9. Yusufx

Yardım Vodafone 100MPS VDSL Kullanan varmı?

Vodafone 100mps vdsl kullanan varmı tahüttümden dolayı başka sağlıyıcıya geçemiyorum 100mpse artırmayı düşünüyorum varmı kulanan halen ping değeriniz aynımı 16mbs adsl de valorant'da 1-2k ping alıyorum daha fazlada olabilir VDSL 100MPS galiba türk telekomunmuş
  10. Yusufx

Vodafone 100MPS ADSL?

Turkneten vaz geçmek zorunda kaldım vodafone tahüttüm 1600tl çıkınca resimdede koyduğum gibi 100mps adsl oluyor mu?
  11. Yusufx

Turknet VDSL nasıl vericek?

100MPS Turknet başvurdum müşteri hizmetleri kurulum ekibi gelmicek dedi diye hatırlıyorum peki bu olay nasıl olucak teknolaji olarak uzaktanda yapılabilicek bir şey mi bu?
  12. Yusufx

Turknet cayma bedeli nasıl ödüyor?

Vodafone kullanıyorum bu tahhütü nerden öğrenebilelim diyelim ki öğrendim türknete geçerken bu tahhütü nasıl bildiriceğim ödenmesi için? detaylı yardımcı olurmusunuz
  13. Yusufx

Turknetlilere soru / Sorunlariniz oldumu?

Ne zamandan beri kullaniyorsunuz modem aldıysanız türkneten kaç günde geldi sorulariniz oldumu fiyatını düşünmeden fikirlerinizi soylermisiniz turknet hakkında
  14. Yusufx

Yardım Internet Santralim nerde?

Sorgulamamda 17 metre gözüküyor ama bu kutuyu nerde olduğunu bulabilmiş değilim gerekirse dışarıya çıkım navigasyondada gezsem bulamıyorum bunu nasıl bulabilirim?
  15. Yusufx

İnternet Alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

Diyelim ki bugün yeni internet almayi düşündünüz dikkat edeceğiniz ilk şeyler ne olurdu? ( firma, fiyat vb) Yorumlarda bekliyorum 👇
  16. Yusufx

Detayli altyapi sorgulama?

Detayli altyapi sorgulama sitesi mevcut mu turknet netspeed falan hariç bilgiler barındıran güzel site binadan
  17. Yusufx

Turknet iyi mi?? Modem veriliyor mu

Turknet gecicegim büyük ihtimallede modem aylık kiralıyor mu bide arkadaş getir kampanyası en iyi nasıl değerlendiririm kod paylasabilicegim yer varmi
  18. Yusufx

Internet santralim nerde?

Santralim nerede bunu öğrenebilicegim yer varmı?
  19. Yusufx

Yardım Turknet modem veriyor mu?

Turknet 140TL olan 100mps - 8upload falan olan vdsl internetine modem hediye ediyor mu?
  20. Yusufx

Yardım Turknet geçmelimiyim?

Vodafone kullanıyorum turknete geçmeyi düşünüyorum altyapı araştırmasında türknet altyapısınında olduğunu gördüm sizce geçmelimiyim bide türk net kutusu falan hiç göremedim binada bunun sebebi nedir ? sıkıntılarla çok karşılaşırmıyım önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom