Arama sonuçları: *

1. Frkndmt

Yardım TurkNet kullanıp referans kodu paylaşmak isteyen var mı?

TurkNet bağlatacağım, TurkNet kullanıp referans kodu paylaşmak isteyen var mı? İkimiz de yararlanmış olalım.
  2. Frkndmt

Yardım İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Merhaba herkese iyi forumlar, uzun zamandır Superonline'da yaşadığım memnuniyetsizlikten ötürü İSS'mi değiştirmek istiyorum ayın 17 sinde taahhütüm bitiyor. Fiber altyapı kullanıyorum sizlerden internet servis sağlayıcısı önerisi rica ediyorum. (Ankara/Etimesgut bölgesindeyim)
  3. Frkndmt

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

Şu anda aktif olarak superonline kullanıyorum, temmuz gibi taahhütüm bitecek superonline dan aradılar beni. Sizin önerebileceğiniz superonline dışında sağlayıcı var mıdır? Yoksa sizce taahhüt yenileyip devam mı edeyim? Altyapım fiber. (Ankara)
  4. Frkndmt

Yardım Fiber İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber) Şimdiden teşekkürler.
  5. Frkndmt

Yardım Taahhütüm bitti yeni sağlayıcıya geçeceğim önerilerinizi bekliyorum

Vodafone fiber kullanıyordum taahhütü yeni bitti Vodafone'dan hiç memnun değiliz yeni bir internet sağlayıcıya geçmek istiyorum hangisini tavsiye edersiniz? Altyapım fiber.
Geri