Arama sonuçları: *

1. OZAN J

TürkTelekom Çekilişine katılabilen varmı? (Abonelere özel)

1-6 ekim arası katılım varmış. Flip 6 telefon, Playstation 5 slim gibi elektronik cihaz çekilişi yapıyorlar ama uygulamayı dün açınca bir türlü çekilişe katılamadım.Karşıma çekilişe katıl diye pop up ekran geldi. Katıla bastım ama katılım sağlanamadı, lütfen 444'ü arayın dedi. Siz böyle bir...
  2. OZAN J

Türk Telekom Fiber Bufferbloat sonuçlarım

Merhaba arkadaşlar. Anakartımı değiştirdikten sonra sonuçlarımda iyileşme gördüm. Maksimum inebildiğim sonuçlar şuanlık bu. Bilgisayarda ki uygulamaları kapatmak sonucu biraz da olsun etkiliyor (discord vs. ) Ve ayrıca evde 3 adet Asus Mesh sistem , Buna bağlı olarak 2 PC, 4 adet telefon bağlı...
  3. OZAN J

FIBER TT Alt yapı NETSPEED-GIBIRNET arasında kaldım

Arkadaşlar Binamda Türkcell superonline ve Turktelekom Fıber olmak üzere 2 adet firma var. şuan hali hazırda Millenicom superonline kullanıyorum. Ama pingim sanki eskiye nazaran online oyunlarda arttı gibi gözüküyor. Sizin deneyimlerinize göre Sadece FİBER KULLANAN ARKADAŞLAR, oyunlarda hangisi...
  4. OZAN J

Türkcell Superonline Kendini bozdu mu ? ( twitch upload sorunu )

TURKCELL SUPERONLİNE BOZDUMU? Evet bozdu. Şikeyetvar'a yazdım artık. Önceden bu bant genişliği kısıtlaması sadece twitchde oluyordu. VPN kullanarak çözmüştüm ona da engel getirdiler. Restramden yayın yapmaya başladım birkaç gün sonra ona da kısıtlama getirdiler. Speedtest değerlerim 150mbps'e...
  5. OZAN J

Fiber ISS bilgisi alma

Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar. Haziranda yeni eve taşınıyoruz borç harç içinde. Bulunduğumuz yerde 2 adet FİBER var. Biri kablonet diğeri ise türkcell süperonline. Tahhütsüz olursa çok daha kafi olur dedim ve Millenicom'un turkcell ile anlaşması varmış Kullanan varmı? Kullandıkları...
  6. OZAN J

Millenicom Superonline alt yapısıyla Nasıldır?

Selam gençler. Daha önce yazlık eve millenicom ADSL internet aldım. Türktelekom alt yapısı ile kullanıyordum. Çok büyük bi ihtimal TT kaynaklı çok sorun cektım. İstanbula gelınce iptal ettirdim. Ama şuan İstanbuldan Kocaeline taşınacağız ve oturacağımız yerde Fiber var. Milennicom Fiber kullanan...
  7. OZAN J

NetSpeed vs Comnet ikisi arasında kaldım

Merhaba. Kablonet kullanıyordum fakat iptal ettirdim. Boşu boşuna fatura ödüyordum hizmetinden çok memnundum. 3 aydır Comnet kullanıyorum fakat başka operatöre geçmek istiyorum. NetSpeed'e geçmeye karar vermek üzereyim fakat size sorayım dedim. GIBIRNET discord grubunda ping sorunu vs yaşayanlar...
Top Bottom