Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Fiber kablo çekildi ama kutu yok?

2 ay önce gelip fiber kablo çektiler gerisi de Türk Telekom ekibinin işi, onlar sizi arar dediler fakat 2 aydır kutuyu takmaya gelen bile yok. Kutuyu taksalar interneti bağlamaları bile dert? Hiç arayıp sormadım arasam gelir miler acaba nasıl oluyor süreç. Normalde bina max 50 megabit falan...
  2. Matt Murdock

Yardım PC'yi açınca internet gidiyor.

Evet başlığı okuduğunuz gibi. Evdeki 10 yıllık Zyxel modem yanınca ki kalitesinden çok memnundum, sokakta bile az da olsa çekiyordu. Dünki açtığım konu üzerine fark ettim ki PC'yi açınca internet hızı 0.03 kadar düşüyor ve modem arayüzündeki hata milyonlara kadar çıkıyor. Fakat bilgisayarı...
  3. Matt Murdock

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

O kadar geç giriyor ki anlatamam. TP-Link Archer V400 aldım. 1800 TL para verdik. 200 TL etmeyen teneke Zyxel bile 50 megabit veriyordu. Ne yapmam lazım? 192.168.1.1 girip kurulum yaptım. Sıfırlayıp tekrar yaptım ama değişmedi. Ekstra ne ayarı var bilmediğim? 1734276469 @Metin Kandemir
  4. Matt Murdock

Yardım Discord ''Hat Yok'' hatası ve bazı sitelere giremiyorum

Şu an aşırı bir yağmur var ve başladıktan bir kaç dakika sonra Discord ''RTC bağlanıyor'' ve ''Hat Yok'' hatası vermeye başladı. Microsoft Store'a da giremiyorum. Aynısı telefondan girince de oldu. Telefon neti ile telefondan girebiliyorum ama wifi ile olmuyor.
Geri