Arama sonuçları: *

1. DocToR2

Netspeed kullanıcıları internetinden memnun mu?

Hangi paketi kullanıyorsunuz memnun musunuz?
  2. DocToR2

Sizce en iyi ISS (Anket)

Oylama yaparsanız sevinirim internete geçişimde memnuniyeti önemsiyorum
  3. DocToR2

Comnet vs Gıbırnet vs Netspeed (ISS)

Millenicom. TurkNet. Netspeed. Comnet. GIBIRNet. Arasından bu iki internete karar kıldım sizce hangisine geçmeliyim. Altyapım 67Mbps destekliyor. 100bmps paket alacağım.
  4. DocToR2

Öneri 5 İnternetten hangi internete geçmeliyim?

Altyapım 67Mbps karşılıyor bundan dolayı 100Mbps internetlerden birine geçeceğim. Millenicom. TurkNet. GIBIRNet. Netspeed. Comnet. Sizce hangisine geçmeliyim. Elimde Türk Telekom'un vermiş olduğu modem mevcut.
  5. DocToR2

Başka bir internete geçicem modem önerisi

bütçem 500 civarı falan 2. elde olabilir ama bir sorum var atıyorum herhangi bir firmaya geçtim direk bu modem ile sorunsuz kullanabilirim değil mi?
  6. DocToR2

Öneri 25 Ocak Taahhüt Bitecek 150TL İnternet Önerisi

TÜRKNET sorgulamasında altyapım bu şekilde , şuan internetim çok kötü TÜRK TELEKOM ile 16mbps alıyorum çok iyi bir şey istemiyorum sıkıntı çıkmasın kesilmeler falan olmasın az çok iyi olsun yeterli
  7. DocToR2

Türknet ile ilgili sorum

67mbps 8upload hızına kadar destek alıyorum 170t 1000mbps 1000 upload 140tl neden oluyor öyle Birde gigafiber neye göre gelir adrese
  8. DocToR2

Türk Telekoma zam geliyor taahhüt kaldı beleş geçiren var mı

Arkadaşlar Türk Telekom 2023 civarlarına kadar taahhüt var hangi İnternete geçerken bunu öder para ödemem ücretsiz geçerim
  9. DocToR2

İnternet Milletinden Hiç Yüzümüz Gülmedi Orhan

var mı yüzü gülen ya imreniyorum
Top Bottom