Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Comnet İade alan var mı?

Comnet kapanalı 1 ayı geçti.İçerde 200 küsür günüm vardı ancak hala iade de gelmedi şimdiye kadar hiç iade alan oldu mu?
  2. bosbelesbiri

COMNET DAVET KODUU Varmı?

12 aylık comnet satın aldım.Uzatmayı düşünüyorum davet kodu olan varsa atabilir 🙂
  3. bosbelesbiri

Modem kurulumu yardımcı olucak var mı? ÇÖZÜLDÜ

Kafayı yemek üzereyim..Süperonline'da idik taahhüt bitiyor 10 gün var. Comnet'e geçiş yaptık 1 yıllık peşin ödeme 100mbps aldım.Direkt hizmet geçişi yaptık yeni başvuru vs değil.Mesaj attılar modem arayüzünüze girip bizim gönderdiğimiz bilgileri girin diye ama girdiğim 192.168.1.1 ZTE sitesinde...
  4. bosbelesbiri

Yardım Comnet kullanan var mı nasıldır?

12 ay 100 mbps taahhütlü fiyatı 130 tl. Altyapı 80 mbps civarı gösteriyor. Çekmeme gibi bir durum yaşanır mı acaba?Güveneyim mi müşteri hizmetleri vs nasıl?
  5. bosbelesbiri

Yardım Süperonline sürekli ya internet gidiyor ya da çekmiyor

Yaklaşık 1 yıl olucak ondan önce telekom kullanıyorduk bu kadar sorun yaşamıyordum.Şu son birkaç aydır süperonline kendi kendine ya internet ışığı gidiyor modemden kapatıp açmak zorunda kalıyorum bazen kapatıp açsam bile etki etmiyor 15-20 dk'ya kendisi geliyor.Ya da oyunlarda vs ping çıkıyor...
  6. bosbelesbiri

Yardım Süperonline modem arayüzüne giremiyorum.

192.168.1.1 veya 2.1 hiçbir şekilde giriş sağlayamıyorum
  7. bosbelesbiri

Yardım Superonline taahhütlü internet , fazla fiyat çıkması??

arkadaşlar 1 ay önce süperonline'a mgeçiş yaptım 24 ay taahhütle ilk 12 ay 150 tl - 2. 12 ay 170 tl diye.Neyse gelip bağladılar falan 1 hafta sonra da tv plus için aradılar internet paketinizin içinde herhangi bir ek ücret ödemeyeceksiniz diye.Kabul etmedim ilk başta ama sonra 3-4 kere aradılar...
  8. bosbelesbiri

Netspeed kurulum ücreti

Arkadaşlar türk telekom ev interneti kullanıyorduk taahhütü bitti,herneyse aradık iptal ettirdik falan sonrasında netspeed'i aradık,130 tl kurulum ücreti çıkardılar.Başka önerebileceğiniz Operatör varmı.
Top Bottom