Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Altyapımın kaç mbps gösterdiğini anlamadım?

Merhaba dün ekipler geldi modemi kurup gittiler 24mbps fiber mış şuan lik idare eder ama bazı sitelerde sorgulama yaptığımda hiçbiri aynı sonucu vermiyor. Mesela netspeed altyapı sorgulayinca max 200mbps diyor Turknet altyapimsorgulayınca max 100mbps diyor Kablonet altyapı sorgulayınca...
  2. Ayetullah331

Bu Fiber mi? Vdsl mi?

Merhaba dün tt ekipleri kazı yapıp direkleri diktiler ve fotoda ki kutuyu hemen evinmizin yanindaki direge yerleştirdiler kutudan cok ince bir kabloyu apartaman girisine kadar çektiler bugün ise fotoğraftaki kutuyu binaya yerlestirdiler ve o ince kabloyu kutuya bağladılar 2 sorum var. 1.si bu...
  3. Ayetullah331

Turk Telekom bize 380tl kontrat imzalattı

Merhaba dün gelip apartmandakilere altyapı icin kontrat imzalatmışlar 9 10 güne altyapı gelince aylık 380tl verip sınırsız internet bağlatıcaklarmış. Şimdi benim düşündüğüm bunlar tabi babamın veya apartmandakilerin internet hakkında pek bir şey bilmediğini bildiklerinden 24 ay tahhutu...
  4. Ayetullah331

Bu makinalar ile altyapı mı yapılıcak?

Merhaba 1 hafta önce resimde gördüğünüz yer kazma makinesi getirildi buraya YouTube ye internet altyapi çalışmaları diyince bu makineler ile çalışıyor lar miş. Yinede bilen veya gören varsa bunlar ile internet mi çekilecek çünkü 400gb superboxa 370tl vermekten bıktık. Not:fotoğraf temsili,ben...
  5. Ayetullah331

Altyapı nasıl yok? Yardim

Konuya direk giriyorum 280tl lik superbox internetimizin taahhütü bitti. Türk telekom ve turk Telekom altyapısı kullanan diğer firmaların sitesinde bulunduğunuz konumda altyapı yok diyor başvurusuncada o şekilde garip olan şu bizim apartmanın karşısındaki ve çaprazindaki apartmanda Türk Telekom...
  6. Ayetullah331

Kablonetin bu paketi Alınır mı?? Kablonet iyi mi??

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,794,hizli-ve-net-kampanyasi-12-24-ay Linkteki paket 24mbps hersey dahil+kurulum ücretsiz şekilde 160tl ama ben hızı 35mbps şekilde alıp aylık 170tl oluyor binamda sadece kablonet altyapısı olduğu için kablonetten alicam 1 yıldır superbox...
  7. Ayetullah331

Kablonet tarife önerisi

Merhaba şu an kullanmakta olduğum Superbox'in sınırsız paketine 260TL veriyoruz altyapı olmadığı için. TurkNet, Türk Telekom gibi sitelerde altyapı sorguladigimda altyapı yok diyor ama Kablonet'de binanizda VDSL altyapısı bulunmaktadır diyor GIBIRNet'in destek bölümüne yazdım. Neden sizde ve...
  8. Ayetullah331

Binamda Altyapı Var mı?

Yaklaşık 1- 1.5 yıldır superboxun sinirsin paketini kullanıyoruz 200tl diye başladı şuan 260tl ve taahhüt bittiğinde muhtemelen çok daha fazla olacak binamada altyapı olup olmadığını nasıl öğrenirim?
  9. Ayetullah331

Hangi Ethernet Kablosu Nu Almalıyım?

3 ethernet kablosu arasında kaldım 5 metrelik lazım cat 5 yeterlimi? 1. 2. 3.
Geri