Arama sonuçları: *

1. ExPeror

Faturalı Hat Önerisi

Dostlar turkcell'den ayrılmayı düşünüyorum yerine ttelekom veya vodafone paket yapmayı düşünüyorum. Vodafone 24 GB lık 12 ay paket 138 ₺ Ttelekom 17 GB 165 12 ay paket 165 ₺ Vodafone'da taahhütsüz fiyat 278 ₺ olduğu yazıyor 12 ay sonrası için mantıklı mı...
  2. ExPeror

Vodafone Ev internetin bu paketine geçilir mi?

Dostlar şuanda Netspeed 100 mbps paketi kullanıyoruz en son 154 TL ödüyordum şimdi zam yapmışlar 230'a çıkmış. İnternette vodafone nete denk geldim altyapı ve hızı sorguladım 100 mbps ilk 3 ay 104 sonraki aylar 204 TL nasıl geçilir mi? Ayrıyetten Keenetic DSL modemi kullanıyoruz vodafone...
  3. ExPeror

100 Mbps lik hangi iss geçilir?

Netspeed'i daha 3 4 aydır kullanıyoruz fatura 90 ile başladı 154 oldu daha ne kadar olacak Allah bilir. Gıbırnet iyi midir? En ucuz neyse ona geçmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz nereye geçelim? Mantıklı taahhütlü satanlar varsa artık o da olur
  4. ExPeror

Comnet mi Netspeed mi?

Yaklaşık 1 hafta sonra tt taahhütüm bitiyor. Comnette ve netspeed'de VDSL 100 Mbps hız alabiliyoruz. Comnet kod kullanımı ile 1 ay bedava geliyor. Netspeed kod ile 95 TL ye geliyor. Comnet ön ödemeli çalışıyor nasıl oluyor kullanan var mı?
Geri