Arama sonuçları: *

1. efetg

Yardım Comnet Vs Netspeed VDSL altyapı

arkadaşlar comnet ucuz oldugu için ona geçesim var sizin yorumunuz ne olur tecrübelerinizi paylaşırmısınız
  2. efetg

Yardım Gibirnetten nasıl ayrılabilirim yardımcı olur musunuz?

nazlanıyorlar dün saat 21 de destek açtım ama hala cevap veren yok %40 paket kaybıyla 3 ay yaşadım daha fazla dayanılacak gibi değil yardım edin 1697471186 arkadaşlar birde internet firması önerisi yaparmısınız Konum adana bütçe 250TL 1697471324 faturaları inceledim 8 ay 8 defa aktivasyon...
  3. efetg

Yardım İnternet Sağlayıcısı önerisi

arkadaşlar gıbırnet pişmanlıktır %40 paket kaybı var siz siz olun bulaşmayın. Bana 250 TL altı firma önerir misiniz? Konum : ADANA
  4. efetg

250 TL BÜTÇE YENİ İNTERNET İSS ÖNERİSİ LAZIM

Merhabalar şuanda gıbırnet kullanıyorum ve artık gına geldi başıma gelenleri anlatayım gıbırneti kullandıgım ilk 2 ay sorun yoktu sonrasında oyunlarda takılma hissettim pinge bakıyorum ping yok araştırdım paket kaybım varmış %40 civarı gıbırnet desteğine yazıyorum görseniz dumanla haberleşiyoruz...
  5. efetg

Arkadaşlar bu Paket kaybı değerleri oyuna etkisi olurmu

1691316336 Lol valo cs oynuyıorum genellikle normalmi bu
  6. efetg

Adanada yaşıyorum Comnet nasıl ping vesayre

şuan kullandıgım internet damdan antenle çekiyor inti çok pingli falan geliyor (atwlkojwptı) comnet e geçersem pingim falan düzelirmi istanbulda pop noktası varmış adanada varmı bilmiyorum
Top Bottom