Arama sonuçları: *

1. Ü

İnternet sağlayicisi onerisi

Merhabalar suan turktelekom altyapisiyla 50 mbps internet kullaniyorum taahhüt bitmesine az kaldi sizce 64-15 turknet gecmem mantikli olur mu oda tt altyapisi veya onerebileceginiz firma var mi
  2. Ü

Turknet alinir mi 2023

Merhabalar altyapım vdsl 64-75 mbps 8 upload destekliyor sizce yeni gelen zamla birlikte alinir mi
  3. Ü

Netspeed pisman eder mi

Merhabalar. Netspeed üzerinden altyapı sorguladigim zaman 63 mbps gözüküyor benim isteğim oyun oynarken ms te dalgalanma olmasın önerir mısınız veya başka ISS
  4. Ü

Internet saglayici onerisi

Merhabalar. Yeni bir internete geçmek istiyorum VDSL bağlantısı mevcut 64-75 mbps altyapı bulunuyor güzel yari yolda bırakmayacak bir firma önerir misiniz
  5. Ü

Turknet almali miyim

Çoğu yerde türknet en iyisi diye duydum bir o kadarda şikayet gördüm altyapım 64 mbps destekliyor TT altyapısı var sizce almalı miyim yoksa önerdiğiniz başka firmalar var mi
  6. Ü

Hangi Markanın İnternetini Kullan Malıyım?

Merhabalar. Altyapım 64 mbps download ve 8 mb upload destekliyor. Şuan boşta port yok ama talepte bulunacağım. Sizce hangi firmayı tercih etmeliyim malum zamlar geliyor pişman olmiyacagim bir firma arıyorum
  7. Ü

Hangi internet firmasini tercih etmeliyim

Merhabalar. Bulundugum yerde 16 mbps internet desrekliyordu ama 1 hafta oncesine kadar baktigimda 64 mbps e yukselmis ve 8 upload var . VDSL bağlantısı mevcut ve türk telekoma baktığımda hipernet destekliyormuş. Sizce hipernet mi almalıyım yoksa başka önereceğiniz markaları mi
  8. Ü

İnternet İçin Hangi Firmayi Tercih Etmeliyim

Merhabalar. Bir-kac hafta öncesine kadar maksimum 16 mbps internet alabiliyordum şimdi 64 mbps e yükselmiş hangi firmayı önerirsiniz yayıncılar için
  9. Ü

Hangi firmayi tercih etemliyim

Merhabalr . Hangi firma daha kaliteli bizde ADSL bağlantısı var ve 16mbps destek veriyor hangi firmayı onerirsiniz
  10. Ü

Hangi firmayi tercih etmeliyim

Merhabalar. Öncelikle bayramınız mübarek olsun. Bulunduğum bölgede türktelekom üzerinden baktigim zaman ADSL bağlantısı gözüküyor ve en fazla 16 mbps alabiliyorum hangi firmayı tavsiye ederisiniz.
  11. Ü

İnternet Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

Arkadaşlar hem yayın açıp hem oyun oynayacağım bildiğiniz rahat oynatabilecek uygun fiyatlı bir marka var mı
Geri