Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Yardım Türk telekom 229tl ye anlaştım fakat faturam 289tl geliyor

20 ekim tarihinde 16mbs adsl(port boşluğu yoktu) 229+modem ücreti ne anlaştım 2 3 hafta sonra port boşluğu yakalayıp vdsl porta geçmek için görüştüm o gece konuştuğum bayan arkadaşl sistemlerde bakım var deneyelim dedi ve faturamın 289 a çıkacağını söyledi bende dedim port değişikliği yapıyorum...
  2. DoğuamaBatı

Yardım Türknet Digitürk olayı dolandırıcı larmı

0850 473 0362 den aradılar dün turknet den aradıklarını 100 tl lik faturamin 60 tl sinin internet kalaninin Digitürk paketi olduğunu kurulum için yardım edeceklerini ve benden birkaç Bilgi isteyeceklerini söylediler bende şuan müsait değilim daha sonra arayın diyip gecistirdim dolandiricilarmi...
  3. DoğuamaBatı

Türknet 3 günlük kullanım ve bağlanma süreci

75/8 altyapım destekliyor 100tl ye aldım. 70-72 arası alıyorum akşamları 74 oluyor oyunlarda ping sorunu yaşamadım şuana kadar kopma vesaire de olmadı wifi üzerinden 50mbps alıyorum modem kaynaklı büyük ihtimalle. Bağlanma süreci: Biraz bekletti beni 6 gün falan evrakların gitme süresinden...
  4. DoğuamaBatı

Yardım Türk Telekom günlük kullanım ücreti

Türknet geçtim bana türknet bağlanana kadar türk Telekom günlük kullanabileceğimi bununda ücretli olacağını soylediler fakat 6 tl veya 15 tl arasi gunluk dediler sizce fiyat böylemi dolambaça gelmeyeyim
  5. DoğuamaBatı

Yardım Altyapı Hızım 75'den 13'e Düştü

Kanser oldum 2 3 saate vallaha çok sinirlendim çözüm bulamıyorum türk telekomu arıyorum böyle böyle diyorum hakkınızda işlem yapamıyoruz erişim engeli gibi bir sorun var diyor çözün diyorum çözemiyoruz talep açalım en kısa sürede çözeriz diyorlar ama şuan taahütüm bitti kullandığım internet...
  6. DoğuamaBatı

İnternet taahhüt üm bitiyor.

Aradim türk telekomu 105 tl ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 tl ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk...
  7. DoğuamaBatı

Hangi internet sağlayıcısı

Taahüt birdahaki ay bitiyor türk telekomdan aradılar 12/0.6 lık paket için benden 105tl istiyorlar dedim bu fiyata bu hızmı evet bu hızı verebiliyoruz. Bende yok dedim şuanlık sizi düşünmüyorum milenicom altyapı testi yaptım 70 down verebiliyorlar sizce mileni nasıl 50 lik paketden alacam türk...
  8. DoğuamaBatı

Türk telekom neden pahalı

Diğer internet sağlayıcıları 100 tl ye daha iyi hizlar verirken ben 80 tl ye Türk Telekom da 12/0.6 ya 80 tl veriyorum sizcede pahallimi? Not: tahhüt bitince başka bir internet sağyicisina geçicem
  9. DoğuamaBatı

Milenicom internet nasıl

Bi bilginiz varmı türknet e geçecektim sonra insta sayfasının yorumlarını okuyunca vazgeçtim milenicom kulanan varmı tarifem bitince oraya geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz sıkıntıları varmı
  10. DoğuamaBatı

Rusyadan Türkiyeye siber saldırı

20 saniyede falan böyle oldu Tr veri merkezli sunucularda çökmeler ve yavaşlamalar meydana geldi ne düşünüyorsunuz şuan 10 k oldu saldırı
Geri