Arama sonuçları: *

1. Handle

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

dayım uzun zamandır internetden yana muzdarip türktelekom kullanıyor sürekli kesildiğini söylüyor internetini değiştiricek ankara keçiörende yaşıyor kendim türknet kullandığım için çok memnunum onda da önericektim ama bi altyapı sorgulayınca benim 220 lira ödediğim 100mps paket o adrese 499...
  2. Handle

Iss Deği̇şti̇rmeli̇ mi̇yi̇m?

Yaklaşık 2 2.5 hafta önce 100/7 mps türknetin paketine geçtim ama alt yapım 81mps destekliyor şuan ki modemim 2.4 GHz olduğu için (yani büyük ihtimalle ondan) wifi da 40mps nin üzerinde alamıyorum kabloluda deneyecek bir şey olmadığı için denemedim şimdi sorum şu alt yapı türk telekomun alt...
  3. Handle

90mbps yerine 30mbps alıyorum YARDIM

Türkler kullanıyorum 100mps bina 80mps destekliyor 80 alsam razıyım 15 25 arası acayip dalgalanıyor bundan önce Superonline vardı 22mps di ama sabitti zerre dalgalanma yoktu yapmam gereken bir ayar vs varsa Koskoca forumda bilen yokmu Allah aşkına
  4. Handle

İnternetim çok yavaşlıyor

Böyle bir test yaptım başarısız yazan şey ne bilmiyorum internet acayip dalgalanıyor 30 la 0.50 arasında sürekli git gel yapıyor turknet ün 100 mps paketinden almıştık bina 79 destekliyor ama 10 bile vermiyor
Top Bottom