Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Flight Simulator 2020 İçin Arkadaş Arıyorum

Merhaba.Xbox Flight Simulator 2020 oynuyorum ve tek oynamaktan sıkıldım.Msfs oynayan arkadaşım yok o yüzden buraya yazıyorum. Discord:Süleyman Çakır #2644
  2. Savaş Satış

Flight Simulator 2020 Oynayanlar İçin DC

Merhaba.Az önce Microsoft Flight Simulator için Discord sunucusu kurdum.Bazı yerlerden birilerini çağıracağım Flight Simulator 2020 oynayanlar bana özelden veya burdan discordunu yazsın sunucuya ekleyebilirim sizi. Not:Discord Sunucusu gibi link paylaşmak yasaksa modlar bana yazsın düzeltirim...
  3. Savaş Satış

Minecraft arkadaş arıyorum!

Merhaba.Minecraft için arkadaş arıyorum cinsiyet farketmez 12 yaşındayım maden fln kazarız ev yaparız.TROLL OLMASIN YETER! Discord:Süleyman Çakır #2644
  4. Savaş Satış

Fifa 22 'Too Many Computers' Hatası.

Merhaba.Dün İtemhesap sitesinden Fifa 22 Steam aldım ve oyunu indirip açtığımda hata verdi.Googlede baktım 24 saat bekleyin yazıyordu ve 27 saat geçti.Ama hala aynı hatayı alıyorum nasıl çözebilirim ?
  5. Savaş Satış

FiveM İçin 11 Yaş RP Server

Merhaba.11 yaşındayım Fivem için sunucu arıyorum ama roleplay için bulamadım.Ses değiştirme programı fln da indiremem.Böyle sunucu sahibi olan veya yetkili olan birisi varsa beni alabilirmi?
  6. Savaş Satış

FiveM 11 Yaşındayım Sunucu Önerisi

Sa.FiveM indirdim ama yaşım tutmadığı için five live rage mp indirdim onda sorun çıktı anticheat sorunu o yüzden sunucu önerisi istiyorum yaşım 11 freeplay istemiyorum roleplay olursa daha iyi olur
  7. Savaş Satış

Gta V Offline Mode Hatasını Çözdüm

Buldum çok mutluyum.Bunu hakkında 2 tane konu açtım ama hiçbiri olmadı ama ben buldum.Gta v de offline mode hatasını alıyordum birçok kişide alıyordu videosunu çektim şimdi youtubeya atacağım.Sizinde yararı olacaktır izleyin videomu
  8. Savaş Satış

Yardım Gta 5 Online Giremiyorum

Merhaba.Gta 5 online girecektim şöyle bir sorunla karşılarştım.Online kısmına giriyorum Social Clube giriş yapın diyor.Oyuna girerken Offline Mode yazıyor oyuna girdikten sonra sağ üstede yazıyor.Vpn kullandım ve social clubu silip yükledim yine olmadı arkadaşıma sordum oda bilmiyor.Bilen varsa...
  9. Savaş Satış

Fivem 18 Yaş Altı Sw Önerisi

Selam.Bugün Fivem İndirdim Ve Nerdeyse Bütün Swler +16 +18 Oluyor Bana 18 Yaş Altı Sw önerir misiniz? 11 Yaşındayım
  10. Savaş Satış

Fivem Sunucuya Giremiyorum

Evet Arkadaşlar Fivem İndirdim Ve Sunucuya Giremiyorum Discorda Da Girdim Hala Olmuyor Verdiği Hata Bu
  11. Savaş Satış

Ets 2 mp Şifre Hatası

Merhaba.Ets 2 Mp’Ye Girdiğimde Oyun Ekranı Geliyor.Ama Şifre Ve Email Hatası Veriyor Yardım Edermisiniz.
Geri