Arama sonuçları: *

1. E

Valoranta girerken hata alıyorum

Beyler selamlar ben valoya girerken şöyle bir hata alıyorum hatanın ardından tamam diyorum uyarıyı kapatıyor ama girmiyor hata veriyor kısaca yardımcı olur musunuz
  2. E

Valo hesap almak mı kendin dizmekmi

Beyler selamlar ben valoda hesap almak istiyorum ama kimseye güvenemiyorum e hesap dizsem hesap almak maddi durumdan daha iyi ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım alacağım hesabın sahibi bu arkadaş @egebaranakk0 kendisini sevdim baya ama bu devirde babana bile guvenmiyecen diyorlar...
  3. E

Valorant hesap önerisi

Arkadaşlar selamlar ben bı valo hesabı arıyorum ilk mailini kendi üstüme alabileceğim bir hesap olsun vede şöyle tarz olsa iyi olur bütçem 1.5k Vandallar İyon Vandal Yağmaci Vandal Asıl Vandal Gaia Vandal Bir sürü bp Phantomlar Yağmaci phantom Asıl phantom ve bir sürü bp Operatör İyon op Bıçak...
  4. E

valo için hangi hesabı almalıyım

beyler selamlar bütçem 1500 tl vede valo hesabı arıyorum ama önemli olan yağmacı karambit olması ben bulduğum 3 tane hesabı atıyorum ve de yeni başladım pek anlamam sizde önerir misiniz? ilk maili garanti alıyım ama https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/fiyatinin-en-iyisi-696284...
  5. E

CS go desen alım satımı nasıl yapılır

Arkadaşlar ben CS go da desen alıp satmak istiyorumda bynogameden alıp shadowpay da satmak istiyorum sizce olurmu kar yaparmıyım vede bu parayı shadowpay dan nakit olarak direk banka kartına %kac komisyonla atabilirim
  6. E

CS go ya yeni başlayan biri ne yapmalı

Arkadaşlar selamalar ben bugün valo ya para yatırmak adlı adında bir konu açtım ve çoğu büyük bir kitle yatırma dedi git CS ye yatır dediler en azından kasalara yaptırdığın parayı alırsın ve güzel skinlerle oynarsın filan dediler ama CS ye dair hiçbirsey bilmiyorum sadece eski leptopuma bir kere...
  7. E

Sistemimin Forza 5 de aldığı sıcaklık ve FPS testi nasıl

Arkadaşlar bugün Forza 5 aldım indirdim ve oynamaya başladım bütün ayarlar ya yüksekde ya da ultrada fps 100 İşlemci sıcaklığı 60 65 derece kullanım ise%50 Ekran kartı ize 60 65 derece kullanım %100 Sistemim R5500. ASUS RX6600. ASUS A520M Pro 16 GB 3200MHz RAM.
Geri