Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Sizce CS:GO Paris 2023 sticker fiyatları düşer mi?

Soru başlıkta ki gibi sizce şu an paris 2023 kapsüldeki stickerların fiyatları düşer mi. Biraz açtım 3 tane açtım 5 katı kar bıraktı :D satayım mı elde kalsın mı
  2. Rhavenix

CS:GO Yatırım yapılacak sticker önerisi

700 tl lik bir bütçe ile tek bir sticker a değil bir çok stickera yatırım yapmak istiyorum sticker tavsiyesi alınır şu an csgo ana sayfasında ki kapsülün stickerlarını alınır mı sizce?
  3. Rhavenix

MMORPG hayranlarından öneri isteği

Yıllık mmorpg krizim tutmuş bulunmakta ve ne oynuycam diye aşırı derecede kararsızım sizce başlanılması gereken bir oyun var mı veya çıkmakta olan hype bi mmorpg oyunu var mı
  4. Rhavenix

League of Legends FPS sorunu

arkadaşlar pc ye format attıktan sonra league of legends da alt tab atınca fps aniden 200 den 120 ye düşüyor bir kere daha alt tab atınca 60 oluyor sonra 45 e sabitleniyor ve oyun oynanamaz bir hal alıyor oyunu pencere moduna alınca fps düzeliyor ama pencere modunda oynamak da aşırı kötü lütfen...
  5. Rhavenix

LOL Tam Ekranda Siyah Ekran

Merhaba arkadaşlar, Lolde tam ekranda antreman modunda 250-300 fps alıyorken dereceli veya normal game de fps 60 sabit olup 0'a kadar düşüp daha sonra siyah ekranda kalıyor pc yi resetlemeden de düzelmiyor çerçeveli mod da ise hiç bir problem yok neden böyle bir sorun oluyor sizce nedenini...
Top Bottom