Arama sonuçları: *

1. emre_kck

cs2 rapor yollayamıyorum

Tabii ki raporun nasıl yollandığını biliyorum ama yollattırmıyor oyun. 3 hesabım var sadece 1 tanesinde main hesabımda bu sorunu yaşıyorum. Örneğin oyunbozanlık seçip gönder diyorum alttan rapor yazısı vs bir şey çıkmıyor yani muhtemelen gitmiyor rapor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  2. emre_kck

cs2 bıçak takası yapmanın en iyi yolu

bende 220 dolar eden bir bıçak var üstüne 40 50 dolarlık bir skin daha koyup daha güzel bir bıçakla takas etmek istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımdan emin olamadım. Hangi siteden yapsam en az komisyonla en az zararla takas yapmış olurum?
  3. emre_kck

cs2 oyunbozanlık banı saçmalığı

Normalde supreme idim csgoda yani az çok kendimce iyi oynayabildiğimi düşünüyorum lakin bu cs2de ilk 10 maçın 8 ya da 9unu yenmeme rağmen dust 2 mapinde silvera attı ve karşıma gelenleri paramparça ettiğim için raporluyorlar her maç. Çok fazla rapor yediğim içinde oyunbozanlıktan 1 haftalık ban...
  4. emre_kck

VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız

Birden fazla hesaptan cs oynuyorum ve sadece bir tanesi ile rekabetçi girdiğimde bu hatayı veriyor ve naparsam yapayım sunucuya yeniden bağlanamıyorum ve 5 dakika sonra ban yiyorum terketmekten. Oyunu kapa oyun dosyalarını doğrula vesaire gibi şeyler çözümü değil çünkü yapıyorum ve işe...
Geri