Arama sonuçları: *

1. X

FACEIT'te maçlara bağlanılamıyor

Arkadaşlar son zamanlarımda FACEIT maçlarına bağlanamıyorum. IP üzerinden deniyorum sunucuya baglantı saglanamadı diyor ve connect anticheat yazana basıyorum gene olmuyor. Desteğe yazdım hiç geri dönüş alamadım. Bu sorunu çözebilir misiniz rica etsem?
  2. X

500 Tl Ye Skin Önerisi

Enventerim böyle 1717334911 Ne alayım sizce
  3. X

Faceit ile ilgili sorularım var

Ben faceit yeni başladım öncelikle preimum alırsam direk oynayabiliyor muyum yoksa kurallarımı var örnek veriyorum 20 maç at açılsın gibimi
  4. X

Cs2 hile adam ile oynamak ban yedirir mi

Ben Rus bi adamla tanıştım bu adam hile kullanıyor bu adam ile 10 20 maç oynamışımdır seçkinde sürekli kazandım bir şey olurmu benim hesabıma
  5. X

Cs2 400 tl ye m4a4 skin önerisi

M4A4 için güzel Skin önerisi varmı envanterim böyle bynogameden alıcam 1714220506 Veya m4A1S de olabilir
  6. X

Counter-StrikeCS2 seçkin puan sistemi

Ben bukadar aptalca Saçma bir sistem görmedim puanım 4 k ama bana gelen adamlar o kadar kötü oynuyor ki hep düşüyorum bununla ilgili bir düzenleme gelmesi gerekiyor bu arada güven faktörüm yeşil yani ona rağmen böyle. Bakın maçı taşıyıp iyi oynamama rağmen çevirmeme rağmen -50 yedim saçmalık
  7. X

Cs övgü botu ban yedirtirmi

İnternete 60 tl ye 200+200+200 övgü atıyorlar herhangi ban sorunu varmı hesabım değerli baya
  8. X

CS2 20 dolara skin önerisi

Ben yatırımlık olarak alacağım ama ne almalıyım bılmıyorum. Oparasyon geldiğinde fiyatının uçacağı skin önerir misiniz? Bende olan skinler AK-47 görevde kullanılmış Asiimov sonra AWP atheris fabrikadan yeni çıkmış.
  9. X

Counter Strike 2 asimov satmak mantıklımı

Şuanda ak47 asimov mevcut elimde steamde 32 dolar şuan sizce daha artarmı yoksa satayınmı
  10. X

Counter Strike 2 Övgü Nasıl Artırılır

Övgüm düşük değil sadece merak ettim ne kadar iyi olursa hem daha az hile geliyor
  11. X

GTA Online'da mental state nasıl düzelir?

Çoğunluklu bir oyuncu öldürdüğümde mentalim kötüye gidiyor. Nasıl düzelir?
  12. X

Gta online çok sıktı

70 milyon param var oyunda herşeyi aldım sizin önerdiginiz bir şey varmı
  13. X

Steam ve Epic Games'teki R6 hesapları birleştirilebilir mi?

Biliyorsunuz Epic Games oyunlar için bayağı uygun bir indirim kullanıyor. Benim Steam hesabımda normal starter Edition Rainbow Six Siege var. Ben Steam kütüphanesinden R6 kaldırıp Epic Games'tan Ultimate Edition alsam steamdaki hesabım ile devam edebilir miyim? Yani aldığım paket birleşir mi...
  14. X

Left 4 Dead 2 millete sıkmaktan ban yermiyim

Oyunu trolleyen kişileri öldürüyorum sinirden bundan dolayı herhangi ban yermiyim 1700943187 Dedigim ban vac ban gibi
  15. X

Cs 2 topluluk sunucularından virüs bulaşırmı

Redite çoğu kişinin bilgisayarına bulsştıgını gördüm siz ne diyorsunuz
Top Bottom