Arama sonuçları: *

1. R

minecraft server nasıl kurulur

elimde bir vds server var magma kurmak istiyorum hem mod hem plugin için nasıl kurulur bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
  2. R

minecraft host sizce nereden alınır

arkadaşlar biz modplu ve plugibli bir server açmak istiyoruz 14 kişiyiz eskiden aternostan açıyorduk şimdi parasıyla iyisi olsun dedik. batihost hostinger ve exaroton var servis olarak aklımızda ama en fp batihost gibi sizce alınır mı 8 gb versiyonunu düşünüyoruz başka deneyimleriniz varsa...
  3. R

Minecraft sunucusunda plugin ve modları birlikte kurma

hafiften server dosyalarını oluşturmaya başladık fakat biz hem plugin hemde modlarla çalışıyoruz ve bu tarz bir client bulamadık server için.
  4. R

aynı ağda minecraft oynamak

arkadaşlar arkadaşımla aynı ağda oynamak istiyoruz ama bir türlü becemedik benim bilgisayar lan bağlı arkadaşım wifi port oluşturuyorum karşı taraf giremiyor acaba yanlış bir şey mi yapıyoruz yardımcı olarbilir misiniz
  5. R

Forumdaki dolandırıcıyı açığa çıkarıyorum

@Rawix13 adlı kullanıcı size ne yazarsa sakın geri dönmeyin baya kişinin hesabını çalmış ben bu arkadaş ile uğraşıcam satıyodur şu an hesabımı büyük ihtimal bilginiz olsun valorant hesabı çalıyor.
  6. R

Valorant hesabım kaç tl eder

4 tane battlepass var Asil Phantom Ejder Vandal var toplamda 150 radyenit 250 vp var 4 bp de full (1 balta 2 kılıç 1 hançer var bp bıçakları) toplamda 460 lira yatırdım önceki sezon platin 1 e kadar çıktı act rankı gold 3 şu an silver 2
Geri