Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Rocket League araba ters dönüyor

Arkadaşlar yeni başlamış değilim oyunda 1K saatim var yeni monitöre geçiş yaptım. Ne alakaysa uçmaya çalıştığımda ara birdenbire kendini arkaya atıyor ve uçmaya tereddüt ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Aynı sorunu arkadaşımda yaşadı başka PC'den oynayınca mouse ile alakalı...
  2. oğuzhan18

dying light 2 aile paylaşımı oluyor mu

Merhaba arkadaşlar bişi sorcam soru başlıkta zaten başka birisi aile paylaşımı yapsa o kendi hesabında cs go oynasa bende dying light oynasam sorun olur mu yoksa hiç bir şekilde oyun oynamaması mı gerekir ? öyleyse dying light 2 oyunu olan birisi varsa aile paylaşımı yapabilir mi bana bu...
  3. oğuzhan18

warframe kritik zawlar hala iş yapabilirmi ?

kendim zaw oluşturdum 36 kritik yaldızlı bir şekilde oluyor iş görürmü acaba merak eden olursa parçalarını saycam ?
  4. oğuzhan18

işlemcime göre fazla fpsmi alıyorum (valorant)

merhaba işlemcim ryzen 5 3600 valorantda en düşük ayarlarda 400 300 arası fps alıyorum bu normalmi çünkü bazılarının sistemlerine bakıyorum çok düşük fps alıyorlar üstün sistemler bile dahil işlemci ryzen 5 3600 ram 8+8 3200 mhz ekran kartı r7 370 4 gb
  5. oğuzhan18

cs go gelişmiş başlatma seçenekleri öneri

Merhaba arakdaşlar bildiğiniz üzerede çok fazla kod yazma şansımız var benim kullandıklarımı yazcam sizin bana önereceğiniz kodlar ne işe yaradığıyla ilgili yorumda yazabilirsiniz teşekkürler kendi kullandığım kodlar. -freq 144 -novid -tickrate 128 bundan başka önerceğiniz kodlar nelerdir...
  6. oğuzhan18

cs go 4:3 16:9 öneri

Merhaba arkadaşlar oyunda rankım kartal monitörüm curved sizce 16:9 devammı etmeliyim geçenlerde 4.3 çektim kenarlar siyah oluyor boş oluyor ama ekran kartı ayarlarıyla dolduruluyor diye biliyorum her neyse 4:3 çekince gözle görülür bi fps artışı var ve adamlar büyüyor 4:3 çekince kullandığım...
  7. oğuzhan18

Rust sprey kontrolü teknikleri

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki Rust ile video çekenler hep spreyleri dümdüz gidiyor Rust oynuyanlar bilirki o oyunda sprey çok zor atılıyor herkes cidden makromu kulllanıyor bir tekniğimi var bilgilendirir misiniz?
  8. oğuzhan18

Valorant sonradan drop sorunu.

Arkadaşlar Merhaba önceden çok rahat akıcı bi şekilde valorant oynuyabiliyordum ve ayarlarım hepsi orta ayarlarda oynuyabiliyordum şimdi ise güncellemelerden sonra en düşük low ayarlarda drop sorunu yaşıyorum neden böle oldu acaba akıcı bir şekilde oynuyordum artık drop giriyor sesler birbirine...
Top Bottom