Arama sonuçları: *

1. LenKys

cs2 bıçak ve eldiven deneme map

cs2 bıçak ve eldiven deneyebileceğim atölye haritası varmı yada basit ve kullanışlı yöntemler varmı (sunuculara !ws !knife kodları gelmedi sanırım henüz)
  2. LenKys

CS2 Black Bar olmuyor

gerekenleri yaptım ilk açılırken oluyor herhangibir yere basınca tam ekran oluyor
  3. LenKys

CS2 ağına bağlanıyor hatası

cs2 gireceğiz arkadaşlarlada 3 kişidede aynı hatayı veriyor sizdede aynı sorun varmı varsa sizdede nasıl düzelir
  4. LenKys

Yardım CS:GO Aimbotz haritasında 100 kill alınca atıyor

cs go aimbotz haritasında 100 kill alınca maç bitince yaptı gibi duruyor skorları gösteriyor ana menüye atıyor normalde hiç böyle olmazdı pc ye format attım tekrardan yükledim böyle olmaya başladı acaba bir ayarmı yapıyorduk öyle olmaması için hatirlamıyorum
  5. LenKys

CS GO ayarlarını cfg olarak indirme

Merhaba CS:GO da ayarlarımı cfg olarak indirmek istiyorum yani tamamen grafik,sensitivity,klavye ayarı felan nasıl yaparım fakat söyle ben berk rip tepenin cfg sini kullanıyorum üzerine kendi ayarlarımı felan yaptım bişeyleri değiştirdim.İstedim şey tam olarak şu anki kullandım ayarlarımı aynı...
  6. LenKys

CS GO da isim etiketinde tüm özel karakterler geçerlimi

cs go da şu özel karatketi kullanıcam 么 isim etiketinde yazarken boşluk olarak gözüküyor,oyunada nicik te kullandım zaman gözüküyor ama
  7. LenKys

CS:GO da nasıl ekip bulabilirim

Cs go da düzenli olarak giricek bir ekip bulmaya çalışıyorun nasıl bulabilirim
  8. LenKys

cs go da güvenilir kasa açma sitesi önerir misiniz?

bıcak almak istiyorum bıçak kasası açıcam güvenilir site önerir misiniz?
  9. LenKys

cs go ağına bağlanılamıyor hatası

1 2 hafta internetim yoktu ondan önce böyle hata almamıştım interte bağlandım internette sorun oldunu sanmıyorum sadece cs de oluyor hesaptan çıkış yapıp girdim olmuyor sürekli cs go ağına bağlanmıyor deniliyor şu video dakileride yaptım olmuyor
  10. LenKys

cs go da gölgeleri nasıl kapatırım

cs go da gölgeleri tamamen kapatmak istiyorum arkadaşımda görmüştüm tamamen gölgeleri felan kapatmıştı grafikler baya düşüktü nasıl en düşük şekilde yaparım Normalde 4:3 1024/768 en düşük ayarlarda oynuyorumda daha düşük yapmak istiyorum gölgeleri felan nasıl kapatabilirim
  11. LenKys

Rainbow six siege steam profili ile eşleştirme mümkünmü ?

sorum başlıta böyle bir şey mümkünmü cs go daki gibi oyunda resmim olsun felan cs deki gibi steam e bağlanılıyormu olmuyorsa ubisoft connect ten profil resmi isimimi düzenleyebilirmiyim
  12. LenKys

Rainbow Six Sige alınır mı? hala

Oyunu ilk defa oynıcam fps oyunlarına elim çok yatkında oyunda cs go pubg gibi hile varmı çok ve oyun ölü bir oyunmu acaba almaya değermi 35 liraya 2. si ne zaman gelir ve tekradan dedim gibi oyuncu kitlesi artıyormu yoksa gittikçe azalıyormu
  13. LenKys

mınıng den sonra cs go 4:3 1024x768 ayarı sıkıntısı

Arkadaşlar merhaba 3 gündür kesintisiz mınıng yapıyorum canım bu gün çok cs girmek istedi mınıng yapmayı kapadım cs go ya girince 4:3 1024x768 ayarım bozuldu kenarları siyahlı oldu çıktım girdim bu sefer anlt tarafta göreb çubuğu kaldı normalde asla olmadı böyle bir şey 1080p oluyorda ben 4:3...
  14. LenKys

BİLDİĞİNİZ HİLESİZ WOLFTEAM SERVER VARMI

Arkadaşlar bir kaç yerde wolfteam videoları gördüm ve canım tekrardan oynamak istedi eski anıları yaşamak için 2 3 maç girmek istiyorum bildiğiniz az hile olan server varmı latino temiz server diye gördüm en azından diğerlerine göre daha az hile varmış vpn ile giricem sizin bildiniz varmı.
  15. LenKys

CS GO SUNUCU BULMAMA SORUNU SİZCE ARTIK CS BİTTİMİ

Arkadaşlar cs go sunucuları maç bulmuyor bu gün boyunca hiç maça giremedim sizce neden artık cs ölüyormü?
Top Bottom