Arama sonuçları: *

1. Hudzell

TFT Set 8 tam olarak ne zaman geliyor ?

Aralığın 7'sinde yazıyor bu gece saat 12 de mi geliyor yoksa yarın gece 12 de mi gelecek ?
  2. Hudzell

Valorant Yeni Türk ajan hakkında, YENİ BOMBA TEORİ

Dostlar Valorant'a yeni gelecek ajanımızın, teknolojik aletler vs. ile alakası olan ajanların skillerini hacklediğini görmüştük. Zaten diğer ajanlar hakkında yaptığı sızıntılar vs. de kendisinin bir hacker olduğunu açık ara gösteriyor. Ancak son günlerde yeni ajan hakkında doğruluğu belli...
  3. Hudzell

Dying light 2 dupe glitch icin arkadas lazim

Dostlar bu oyunu oynayaniniz varsa beni ekleyebilir misiniz ? Yabancılarla anlaşamıyoruz itemlerimi çalıyorlar hep. :D
  4. Hudzell

Valorant - Neon sizce OP bir karakter mi ?

Öylesine düşünürken aklıma takıldı, sizce oyunu olduğundan daha kolay hale getiriyor mu ? Özellikle x ultisi kolsuzu adam ediyor mu yani böyle düşünenler var mı ? Veya OP bir karakter mi ? vs vs. Gelin bu ajanı tartışalım. Bana göre orta-uzak menzilde bile fazla vurduğundan orta seviye aimi...
  5. Hudzell

Aranızda Warface oynayan var mı ?

Dostlar merak ettim aranızda Warface oynayan var mı ? Sunucular neredeyse boş, adam akıllı takım arkadaşı bulmak da zor oluyor. Belki bir gün beraber oynayabiliriz.
  6. Hudzell

Yardım Valorant aşağıdaki videodaki gibi nasıl geniş ekran oynanır ?

Dostlar soru başlıkta, tahminlerinizi istemiyorum. Varsa net bir yöntem belirtiniz mesaj kirliliği olmasın.
Top Bottom