Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

Kırık diş operasyonu görevlerini yapabiliyor musunuz

Yan hesabımda bilet yok görevleri eskiden yapabiliyordum 2 gündür yaptığım görevleri saymıyor bugün ana hesabımda bilet var onda yapılmamış görevleri yapayım dedim görev yapıyorum görevi saymıyor yıldız vermiyor
  2. VirtudeN

kırık diş operasyon görevlerini saymıyor

Ana hesabımda operasyonu bitirince yan hesabıma da yapayım dedim daha önce sorun yoktu görevleri sayıyordu dün ve bugün görev yaptım kabul etmedi bugün mesela geri alışlar oynarken adam öldür gorevınde 15 adam vurdum 2 yıldız kazandım sol üste gözüküyordu ama oyun bitince ana menüye döndüğümde...
  3. VirtudeN

Dead By Daylight dlc önerisi

dead by daylighte başladım bir tane dlc almak istiyorum kurbanı oynuyorum katili oynamıyorum ona göre bir dlc önerisinde bulunabilir misiniz
  4. VirtudeN

Csgo oynayan ? (ekleyebilir mi)

nova 2 yim yaşım 18 arada rekabetçi girmek ekleyebilirsiniz Steam Topluluğu :: VirtudeN (steamcommunity.com)
  5. VirtudeN

The Forest Online Oynuyan Var Mı

Yeni the forest aldım ama tek başına sıkıcı oluyor online oynacak varsa steamden eklesin Steam Topluluğu :: VirtudeN (steamcommunity.com)
  6. VirtudeN

Origin Setup Çok Yavaş Kuruluyor

Origin setupu indirdim kurulama başladım ama acayip yavaş kuruyor youtubedan baktıgım zaman 5 10 dk icinde kuruluyor bende 10 dk oldu daha az ilerdi
Top Bottom