Arama sonuçları: *

1. Alioskii

CS:GO Prime Almalı mıyım?

Arkadaşlar prime alacağım ama aklıma şöyle bir şey takıldı; Şimdi ben şuanda prime alsam valve bu zamana kadar oyunları hep ayrı bi oyun şeklinde çıkardı. Eğer cs2'de böyle güncelleme değilde ayrı oyun olarak çıkarsa prime elimde patlar mı? Veya almayıp beklersem cs2 çıktığı zaman zamn gelir mi...
  2. Alioskii

Counter Strike 2 ile Vac ban kalkar mı?

Arkadaşlar neredeyse 1 sene önce internet cafede csgo oynadım. Bir daha giremedim oyuna ban yediğim için. Valve'a 2 defa yazmama rağmen ban kalkmadı bende vazgeçtim valorant oynuyorum. Cs 2 ile kalkma ihtimali var mı bu banın?
  3. Alioskii

Valorant Hesabımın Değeri Sizce Ne Kadar?

Arkadaşlar takımlar çok dengesiz geliyor daha demin 13-0 yenildik satıp yeni hesap açmayı düşünüyorum ne kadar eder sizce?
  4. Alioskii

Valorant Val 7 Hatası Alıyorum

Arkadaşlar sebebini bilmiyorum oyuna giremiyorum val 7 hatası veriyor başka hesaptan denedim yine aynı şey. Battle pass almıştım 1 haftadır giremiyorum bıçağı alamıycam nasıl düzeltebilirim? En son çare yedekleme yapıp sıfırladım baştan kurdum hala aynı
  5. Alioskii

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Arkadaşlar bronz 2yim karşıma sürekli gold geliyor artık sıkmaya başladı gold gelmese illa bir smurf geliyor birde 144hz ekranları var cıkmadan hs yiyorum sıktı silicem artık 2 aydır bronz 2 bronz 3 atlaması imkansız hale geldi yok mu bi çaresi
  6. Alioskii

Valorant İyi Sistemde Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar laptop i5 10210u mx250 4x2gb ram ve oyun ssd'ye kurulu 100-110 fps alıyorum bazen 60a düşüyor bunun yüzünden vsync açık oynuyorum arkadaşımda ryzen 5 3500u var 100-120 arası fps alıyor ayrıca grafikleri lowa alsamda ultraya alsamda fps aynı. Driver windows vs. her şey güncel yardım...
  7. Alioskii

Valorant Battle Pass ile İlgili

Arkadaslar oyuna yeni basladim 40. Asamaya gelmisim ama süvari ve kurbaga desenleri hiç hoşuma gitmedi 9 gun kalmis zaten 9 gun geçince yeni skinler mi geliyor battle passa?
  8. Alioskii

Valorant Skin Nasıl Alınıyor?

arkadaşlar csden geldim hiçbir şey anlamadım herkesde skin var ben almaya çalışıyorum mağazada 2-3 tane şey var oda 100tl den aşşağı alamıyosun millet buna 100-200 mü veriyor herkeste var
  9. Alioskii

Counter Strike Aşırı Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar i5 10210u mx250 8gb ram csgo low ayarlarda normalde 70-80den aşşağı düşmez fps 70-150 falan alırdım bu aralar aşırı berbat 30-40fps dolaşıyor arkadaşımın sistem 2060süperli 40 fps alıyor oyunda bi sıkıntı mı var
  10. Alioskii

ETS2 Arkadaşla Beraber Oynamak??

Ets2 arkadaşımla beraber aynı yükü aynı yere götürmek istiyoruz yan yana bu olabilir mi? İnternetten izledim haritada buluş falan diyolar öyle istemiyorum ben görev yapıcaz nasıl olucak?
  11. Alioskii

Gta5 Nereden Alabilirim?

Arkadaşlar gta online oynayacağım ama steam ve epic gameste 170 lira 170 liraya pc toplarım ben 20-30 liraya alınan bir yer falan yok mu bi ara ücretsizdi
Top Bottom